Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg a milliókkal, nem is igen értem, hogy gondolják. Az sem világos, h miből, persze ez legyen az ő gondjuk, de a játékospiacnak nem tesz jót, ha ilyen mértékben szórják a pénzt.Bodi írta:Igazából nincs mit csodálkozni a nevek sorozatán,muszáj megerősíteniük a keretüket,az elmúlt szezonban se voltak túl meggyőzőek,ráadásul mi tökéletesen erősítettünk.
És ahogy fogy az idő az átigazolási időszakból,egyre kétségbeesettebben dobálóznak a nevekkel...
Patót megvette a Milan, hivatalosan is bejelentették már, úgyhogy a Madrid róla is lecsúszott...Los Banditos írta:Robben, Drenthe, Quaresma, Nasri, Kaká, van den Vaart, Pato
És ez csak az elmúlt 2 nap termése.![]()
Aki kíváncsi...grecki írta:Csak mostmár rohadt kiváncsi lettem...
Teljesen egyetértek, nem kell foglalkozni azzal hogy mi megy ott. Merthogy kb semmi közünk hozzá. Kedves egészségükreEnrique írta:Tök mindegy.
Ami ott történik az az ő dolguk, ami itt a miénk. Ott azt írnak, csinálnak, amit akarnak, kész, nem kell vele foglalkozni, mert ebből mindig csak baj van.
Ennyi.
LG írta:Az a 4, amely a jobb nem is lehetne-re szavazott, tuti Barcás volt![]()
Nekik semmi pénzért...Capon írta:Én úgy látom, hogy a Madridnak éppen egy Deco kéne. Ha más csapatról lenne szó akkor azt mondom rendben van vegyék meg. De nem a Madrid!!! Figyeljétek meg fel fog merülni még Deco neve a Madridnál.
Az a 4, amely a jobb nem is lehetne-re szavazott, tuti Barcás voltnoname írta:Ezen nem érdemes vitatkozni,nem hiába a madridistán levő szavazáson most ez az eredmény:És ez a madridistán van, ahol még némi elfogultság is beleszól a szavazásba...Milyennek látod JELENLEG a vezetőséget?
5 - Jobb nem is lehetne! 1% [ 4 ]
4 - Jó 12% [ 29 ]
3 - Közepes 31% [ 77 ]
2 - Elégséges 23% [ 56 ]
1 - Fuera! 31% [ 75 ]
Látszik h nem vagy elfogult.Lord Dragon írta:Ígyvan, az egyik legjobb haverom is Real drukker. Jókat szoktam vele vitatkozni, bár sajnos általában nincs igazanoname írta:Egyetértek.A normális real-szurkolókkal lehet vitázni, arra való ez a topik.![]()
:D:D
Ígyvan, az egyik legjobb haverom is Real drukker. Jókat szoktam vele vitatkozni, bár sajnos általában nincs igazanoname írta:Egyetértek.A normális real-szurkolókkal lehet vitázni, arra való ez a topik.
Egyetértek.A normális real-szurkolókkal lehet vitázni, arra való ez a topik.gajeraro írta:battya tényleg normális mind1ik hozzászólásod !
Csak az a baj rossz csapatnak szurkolsz!![]()
![]()
Ilyen emeberekkel lehet vitázni a 2 csapatról!
SZERINTEM!
Ebből jött az, hogy okoskodom. Pedig csak szimplán egyetértettem veled, de gondolom ha a végén lenne egy nevetős smile, akkor mindjárt más lenne a leányzó fekvése.Ez nem csapatépítés.Ez bénázás.
Nincs igazad. Ez csapatépítés akarna lenni, hozzánem értő emberekkel..
Nem is vitatkozott róla senki, mivel egyértelmű.Az sztem teljesen egyértelmű h ezen a téren melyik csapat vezetősége végez jó munkát és melyik nem.Ezen nem érdemes vitatkozni
Igen. Ezek tények.Felhúztam magam? A tények közlése részemről nem számít ingerültségnek.----->Ugyanolyan okoskodó vagy, mint a többi 14 éves madridista, aki idejár...