Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézőpont kérdése. Kinek ez, kinek az.Szted ők világsztárok?
"és nem cselekedte meg azt, amit megkövetelt a haza"Perrero írta:na ja, vagy mi lenne a sirfelirataMezner2 írta:És ezt a Chelsea is tudjanoname írta:Akkor bocs. Nekik 17 milla lett volna.Érdekel egy másik csapatnak mennyi.Akkor így már Robbenért sztem bármit meg fognak adni.
![]()
![]()
![]()
itt nyugszik az elnök aki nem tudta leigazolni kakat és robbent
![]()
És ezt a Chelsea is tudjanoname írta:Akkor bocs. Nekik 17 milla lett volna.Érdekel egy másik csapatnak mennyi.Akkor így már Robbenért sztem bármit meg fognak adni.
Egy oldallal ezelőtt Vito már belinkeltenoname írta:16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
monjuk esse túl meglepőnoname írta:16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
Szted ők világsztárokbattya írta:Nyugalom, én csak Gutit idéztem![]()
Hiányposztra nem lehet világsztárt igazolni?a többi az mind hiányposztra érkezett
Se Militot se Abidalt nem sorolnám a tucatjátékosok közé..
érdekesen néz ki
Hiányposztra nem lehet világsztárt igazolni?a többi az mind hiányposztra érkezett
OMG Guti, sok embert tisztelek, elismerek a Realból, de ez a Guti gyerek, aláírom hogy nagy favágó, de... namindegy.battya írta:Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
"A Barcelona világsztárokat igazol, míg a Real Madrid csapatot épít"
Engedd meg h magamat idézzem:Guti hülyebattya írta:Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
"A Barcelona világsztárokat igazol, míg a Real Madrid csapatot épít"
Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
Neee, őt ne bántsuk