Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én igazából pont azt nem értettem, hogy a magyar foci mai helyzetét illetően miért vette mindenki biztosra azt, hogy továbbjutunk meg hogy megverjük őket. A teljesítmény viszont minden várakozásomat alulmúlta... (no offense)NewM írta:...
Amugy ismerte valaki ezt az Elfsborgot, hogy ennyire biztosra ment mindenki a továbbjutással kapcsolatban? És azt is tudjátok hogy az ő kölcségvetése sokszorosa a miénknek?
...
Először a saját házad táján néz szét, aztán írj cinikus megjegyzéseket a riválisról...el fuero írta:Na ennyit a debrecenről!![]()
Nem baj, majd jövőre
Meglátjuk, csak ismételni tudom magam, még van egy meccsPerrero írta:itthon 0-1, akkor idegenbenZozzy 5 írta:Még lesz egy meccs, még nem írnék le senkit és semmit. Tegnap minden tekintetben felénknőttek, mind fizikálisan, mint taktikailag. DE meg lesz egy meccs, bármi megtörténhet. Ha ez a Beranek tényleg jó edző, akkor most kitalál vmi jó kis taktikát ez ellen a fal ellen, és feltüzeli a srácokat a kövi meccsre. Ha nem, akkor majd károgunk utánna, de most még van esély!SZTEM hiányzik a magyar klubbokbol a küzdeni akarás/tudás... elvileg nem lenne bonyolult 2t berámolni a jegesmedvéknek, de gyakorlatilag... 2ik körböl valo kiesésnél van uefa kupa
főleg úgy, hogy közben Égert minden további nélkül elengedték Paksra....NewM írta:a vezetőség árpilis-május óta eleje mondja hogy igazolnak egy belső védőt ez akárhogy számolom 3 hónapja keresik annyi idő alatt lehetne találni nem?
Game90 írta:De végülis nem baj, a Loki már így is a BL-ben van![]()
Borsodi Ligában...
a vezetőség árpilis-május óta eleje mondja hogy igazolnak egy belső védőt ez akárhogy számolom 3 hónapja keresik annyi idő alatt lehetne találni nem?Game90 írta:Igazad vanNewM írta:Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp![]()
Azért elég gáz, hogy Mészárosnak kellett belső védőt játszania
Game90 írta:De végülis nem baj, a Loki már így is a BL-ben van![]()
Borsodi Ligában...
Igazad vanNewM írta:Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp
Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp.. amig nincs védelem addig ne varjunk tovabbjutast... tanuljunk a svédektől TANULJUNKGame90 írta:Egy kicsit lenyugottam a meccs után.
Ezek akarnak továbbjutni?? Ez légyfing volt, amit ezek nyújtottak. Hazai pályán 2-vel verni kellett volna őket. A bekapott gól után bejött Rudolf, de ki helyett? Hát persze, hogy Sztojkov helyett, aki csatárnem kellett volna lehozni 1 védőt inkább? Czvitkovics meg beáll az utolsó 3 percre + a 3 perc hosszabbításra. Nem volt ideje leizzadni... Ameddig egy helyben állnak a játékosok, addig ne várjunk megváltást. Dzsudzsáknak volt 2 jó megmozdulása a meccsen?
Remélem nem jutunk tovább, a következő fordulóban hatalmas verést kapna a Loki...
Elnézést, az Elsfborg gólja után felcsaptam a laptop monitort, és belemerültem a fórumozgatásba, úgyhogy arra gondoltam, akivel a végén az interjút készítették Loki oldalrólNewM írta: A másodezdőre gondolsz sztem, Fieber Péterrel aki felvidéki magyar kicsit fura magyarsággal beszél, amugy sztem annyi elég róla hogy lekéste a csapata turáját mert előző este kocsmázott:D
A másodezdőre gondolsz sztem, Fieber Péterrel aki felvidéki magyar kicsit fura magyarsággal beszél, amugy sztem annyi elég róla hogy lekéste a csapata turáját mert előző este kocsmázott:DLord Dragon írta:Na mindent tudok, a Loki edzője megosztotta velem a mai meccs taktikai és football-stratégiai összefoglalóját: "Az volt a baj, hogy nem lőttünk gólt...". Hozzátenném, az mégnagyobb baj, hogy az Elsfborg pedig lőtt. (őszintén remélem, hogy csak a magyar nyelv nehézsége miatt futotta ennyire...)