Sziasztok!
Már megint elég rég írtam, és lehet, h megint hosszú lesz, de naponta többször 'nézek Rátok', néha egész érdekes dolgokat olvasok itt, főleg az igazolások topikban..
Na, szerintem nagyon jól erősítettünk eddig: nekem Henry már évek óta az álmom volt, Abidal nagyszerű lesz (én először Heinze-t akartam, de az argentín többet támad, és ha a Nagy 4-es egyszerre a pályán lesz -remélem sokszor-, akkor jobb, ha stabil emberek vannak a szélen.. Bár ez nem feltétlenül van így, mert Zambi is fel-slá rohangál, de a lényeg, h Abi tökéletes oda), Milito is remek igazolás, egy igazi vezér (bár ide Chivu-t vártam, de ha Ő szívesebben ment a játékostemetőbe, akkor hajrá.. bár lehet, h a Filkor Atti-val akart csak együtt játszani.. ki tudja..?!

)..
Yaya nekem kicsit sötét ló, mert csak egyszer láttam játszani.. na akkor rúgott egy öngólt, aztán kiállították, a Monaco meg kikapott egy francia középcsapattól..
Félre ne értsetek, lehet Ő ettől még fantasztikus játékos, és remélem is, h az lesz, csak mondjuk nekem fura volt, h a bemutatásánál bajban volt, ha 5-öt kellett dekázni.. Ennek ellenére bízom benne, h nagy jó szürő lesz, és leteszegeti a labdát a jobbaknak... meg Laportáék 2003 óta nem nagyon nyúltak mellé. Kellett Ő nagyon.
Távozók: hát, eddig tökéletes. Én szerettem volna, ha Sylvinho marad csere-balbekknek, Giuly-t már rég elküldtem volna, Saviola nálam szóra sem érdemes. És nem azért mert a Real-ba ment, mert az engem nem zavar: Ő nem katalán, és bár a Barca hozta Európába, egyetlen már óriásklub hívta, mennie kellett. (Függetlenül attól, h ott sem fog sok sót megenni..) Én így látom. {És nem tudom Figo-hoz hasonlítani. Figo a világ legundorítób játékosa: Király volt, uralkodott Barcelona-ban, erre mindenkit hátba.szúrt, hazudott... Szavakkal kifejezni nehéz, amit tett.}
Akik még valszeg mennek: Motta: emberként nekem szimpatikus volt, de nem kell, nem fér be ide. Vele csak többen voltunk a pályán... Edmilka kár, h megsérült, Ő sem hiányozna. Guddy-t én nagyon szeretem, de sajnos csak a pályán kívül: tetszik ahogy nyilatkozik, a hozzáállása, az egész jelleme, viszont: Ronnie, Eto'o, Messi, Henry, Krcic, Gio dos S....
Egyszerűen nem illik ide: Hajrá, West Ham..! Ezqu-t is csipázom, már többször írtam, h az ahogy Bilbaoban játszott (az a könnyedség, az az elegancia..), az varázslatos volt.. és neki nem a képességeivel van a hiba, hanem fejben... nem bírja feldolgozni, h itt játszik. Mert az senki sem gondolhatja komolyan, h azért nem tud átvenni egy labdát, vagy tolja meg folyamatosan hosszan, mert béna... egyszerűen izgul, kapkod, fél... Sajnos. De lényeg: jó, hogy megy. Drukkolok neki, h ismét a régi legyen.
Belletti remélem marad, én szeretem a játékát.. : o
Na, és most a lényeg (így 100 oldal után...

) Még csak július van, még van hónap: tuti, h robban még pár bomba a világfutballban, és talán nálunk is: mert nálam pl Deco csak pados, és bár az Ő jelenlétével jelentősen növekednek a taktikai variációk, szerintem el kell adni, ha jó ajánlat jö: Milan, Inter, Chelsea... mindegy. Bár legszívesebben a Milan-nak. Ott imádnám nézni. (Kivéve ellenünk...)
Esetleg Rafa is mehet, bár azt nem szeretném.
Meglátjuk mit hoz ez a szeon, ki mennyit játszik.. és majd jövőre pont kerül a kérdőjelesek ügyére..
Ja, és még valami: jövőre a legfontosabb igazolásnak Fabregas kéne. Nem mintha én súgnék Laportának, Txiki-nek, meg Frank-nek, de ez az én vágyam, és eddig eléggé összecsengett az övékkel... már jópár éve..