Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
roonie írta:Van benne valami, de valahogy nekem mégsem illik ide.
roonie írta:Merthogy?mypeter írta:Ém Lamardot jobbnak tartom - BArca szempontból feltétlenül- Deconál.![]()
Én meg pont úgy érzem hogy Deco kb ugyanolyan jó mint Lamps csak Lampard az angol fociba illik, Deco meg a Barca-ba.
Merthogy?mypeter írta:Ém Lamardot jobbnak tartom - BArca szempontból feltétlenül- Deconál.
ValóbanEnrique írta:A mi honlapunkon is fenn van ugyanez, csak kicsit másképp...Zozzy 5 írta:Igaz, hogy NSO, de szerintem erre most van esély Rolling Eyes Nem tudom, attól függ, hogy jól fordították-e a nyilatkozatát...![]()
A mi honlapunkon is fenn van ugyanez, csak kicsit másképp...Zozzy 5 írta:Igaz, hogy NSO, de szerintem erre most van esély Rolling Eyes Nem tudom, attól függ, hogy jól fordították-e a nyilatkozatát...
Felesleges, nekünk van utánpótlásunk, és tényleg sehova nem fért volna be...Egyébként annyira szerintem nem is nagy szám AndersonTheo írta:Én Andersont sajnálom h nem hoztuk el, érdeklődtünk is anno érte, MUból nehéz lesz elhozni...És a srác nagyon durván tolja.
Na meg Ustari, mondjuk a Getaféból elhozható simán
így van.Zsolti írta:És ki helyett játszott volna?
Messi? Henry? Ronaldinho? Eto'o?
vagy foglalta volna a helyet Dos Santos vagy Krkics elől?
sztem fölösleges lett volna megvenni..
noname írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Remélem jól fordítottam:Ha Belletti elmenne, akkor ezt az Angelt megvennénk a Celtától, azonkívül kölcsönadnánk nekik Valientét vagy Crosat. Erről az Angel gyerekről ki tud valamit bővebben?A két fiatalról:Egy évre mindekettőt kölcsön lehetne adni, utána Valiente mindenképp kell, Crosas is jól jöhet, addig pedig ott fejlődhetnek.