gcsabi írta:
Szállást a hostelworld.com-on nézzél, igénytől függően már 12 Euro/fő/éj áron is találsz ágyat. Most léptem az oldalra, 169 helyre tudsz foglalni. Az oldal biztos, én már 3 év itt foglalok mindig, ha külföldre megyek. (10% előleget kell fizetni, bankkártyás!)
A jegy miatt ne aggódj, én 2005-ben voltam betojva, hogy nem lesz a Villarreal elleni meccsen. Mindenhol azt mondták, írták, hogy már elfogyott, ám a sociók részére nem értékesített jegyeket 1 nappal korábban árulták. Egyébként egész évben ha nézed a statisztikát a hivatalos honlapjukon, a real elleni meccsen van csak telt ház, ha a 85000-et túllépik, az már egy nagyon jó meccs. ( a stadion meg ugye 98000 fő + egy kicsi ) Végül pedig a meccs előtt 50 méterenként álltak a nagy jegykötegekkel a népek, árulták rendesen!![]()
Szóval nyugi, jó utat!
Talán ez hangzik a legjobban, 3-4 nappal meccs előtt kimenni Barcába, és megvenni a stadionnál a sociók által lemondott jegyeket, mondjuk ennek meg talán az a hátránya h kicsi az esélye h 2 egymás melletti helyre szóló jegyet kapjak. Majd ha van vmi infóm akkor közlöm majd itt!