Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TE antimadridista vagyRobinho7 írta:Real Madrid ide,Barcelona oda LG-nek az agya végleg szabadságra mentKérdezd meg a barszás testvéreidet itt mi a véleményük róla.Jó?
Ez már nekem sok. Hogy lehetsz ilyen bunkó, amikor most semmi bántót nem írt?LG írta:SEGITEK:
10 parancsolat! Sejjj!
DE jol mondod van 10 parancs is:
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Pl: Miért baj az, h azt mondom vmi jo dologra, h [auto_cenzúra]Enrique írta:Azt sosem szoktam kimoderálni, ÉN, ha "csak" azt írod/írja vki hogy [auto_cenzúra], de sztem egy ilyen helyen nincs helye olyan szavaknak hogy [auto_cenzúra], kö.csög, stbstb... Szerintem. De mondd el konkrétan mire gondolx és akkor én/mi legközelebb msáhogy fogjuk megközelíteni a dolgokat.Cooltiszo írta:Más: Modik!
Vmit nem értek igazán. Rnegetegszer veszem észre hogy 1etlen csúnya szót sem lehet leírni. Nem hiszem hogy a valóságban sok olyan ember van aki ne mondana naponta trágár szavakat. És ha azt nem egyik fórumozó társunkra mondjuk akkor sztem nincs is vele semmi gond.
LG!LG írta:SEGITEK:
10 parancsolat! Sejjj!
DE jol mondod van 10 parancs is:
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Azt sosem szoktam kimoderálni, ÉN, ha "csak" azt írod/írja vki hogy [auto_cenzúra], de sztem egy ilyen helyen nincs helye olyan szavaknak hogy [auto_cenzúra], kö.csög, stbstb... Szerintem. De mondd el konkrétan mire gondolx és akkor én/mi legközelebb msáhogy fogjuk megközelíteni a dolgokat.Cooltiszo írta:Más: Modik!
Vmit nem értek igazán. Rnegetegszer veszem észre hogy 1etlen csúnya szót sem lehet leírni. Nem hiszem hogy a valóságban sok olyan ember van aki ne mondana naponta trágár szavakat. És ha azt nem egyik fórumozó társunkra mondjuk akkor sztem nincs is vele semmi gond.
Háááááát itt a lényeg!...Cooltiszo írta:Sztem a realosok nyugodtan leírhatják a véleményüket, de nem hiszem hogy ennek a Barca oldala lenne a helye. Arra vannak független fórumok stb. De itt nekem nincs túl sok kedvem olvasni a véleméynüket, ha kíváncsi vagyok a véleményükre( sokszor vagyok kíváncsi rá), akkor elmegyek egy Real fórumra és ott elolvasom a hszeket. És kész.
Más: Modik!
Vagy csak egyszerűen megkomolyodtál!!4FIGO 2 írta:csak betartom a 10 parancsot.Ronaldinho22 írta:Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?FIGO 2 írta: de azok vagyunk, mert a mindenki barátunk.....felebarátom vagy te is!
LG írta:Mi az a "10 parancs"FIGO 2 írta: csak betartom a 10 parancsot.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az a "10 parancs"FIGO 2 írta:
csak betartom a 10 parancsot.
csak betartom a 10 parancsot.Ronaldinho22 írta:Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?
Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?FIGO 2 írta:Boixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
de azok vagyunk, mert a mindenki barátunk.....felebarátom vagy te is!
DE én nem madridista oldalon szidom a madridot. Sztem 1 Barcás oldalon ez természetes dolog. MADRIDISRAK NE GYERTEK, HA NEM TETSZIKBoixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
Boixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
Az én szememben nincs gerenda!Boixos írta:LG, ne csináld már bakker! Te mit mondassz, amikor tolják őket a bírók? biztos azt, h "nem baj, majd legközelebb jobban a körmükre néznek". ha olyan gyerekek írogatnak ide, mint pl. a közelmúltban az a b...[auto_cenzúra] nevű egyorrú, akkor persze abban a szellemben válaszol neki az ember, amiben ő is megnyilvánult. de szerencsésebb kultúrember módjára kiosztani. egyébként is, a modok 5 perc alatt kiszórják az ilyen hülyegyerekeket. akik meg egyébként szoktak idejárni, margitfan létükre, egyáltalán nem vadparaszt stílusban szoktak megnyilvánulni. a figo kis ajándékain meg inkább röhögnöd kéne, mint ahogy ő is teszi sztem. szal összefoglalva, ne keresd más szemében a szálkát, amikor a tiédben gerenda van.LG írta:Az a baj, h az o véleményuk: Ha nyerunk csalok vonk, ha kikapunk unnepelnek, ugy sem lesz bajnok a barszar v. szarszelona...stb..valahogy én ezt nem tartom érdekesnek.