Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ajjaj. Én.Barcaforever írta:Jövőre DE-KTK
Vki nyomul még debrecenbe?
Jó szórakozást!Zozzy 5 írta:A hétvégére leléptem a Tisza-tóhoz. Örüljetek amíg nem vagyok, addig jól kibeszélhettekHétfőn jövök, addig csövi.
Hosszú a sztori, a lényeg, hogy ott leszek, akárcsak bárki másGame90 írta:Úgy volt, hogy veled és barca99-cel megy....antiimperialista írta:Csabi! Zozz mindenképp jön, már csak az utazás módja kérdéses...
Vagy lemaradtam?
Úgy volt, hogy veled és barca99-cel megy....antiimperialista írta:Csabi! Zozz mindenképp jön, már csak az utazás módja kérdéses...
Ne aggódj, mindig hordok magamnál fegyvert, és hátul is van szemembarca99 írta:És mi van ha én egy pszichopata vagyok? Ha minden igaz én is veletek megyek...
Kösziantiimperialista írta:Kösz, Zozz, jólesik, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam! Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek személyesen is, pont olyan jó srác vagy, amilyennek a fórumbeli tevékenységed alapján képzeltelek. Bárki miatt nem mentem volna házhozJa, és Andikának is szimpatikus voltál
![]()
Úgy látom, a szüleid kezdenek hajlani a tökéletes megoldásra, már ezért megérte elmenni![]()
Összejött végül a foci? Nekem nincs erőm elmenni futni, marad a szobabicikli erős ventillátorellenszélbenAz előbb keltem fel...
Csabi! Zozz mindenképp jön, már csak az utazás módja kérdéses...