roonie írta:
Te menstruálsz vagy mivan veled? mindenről meg van a véleményed, mindenbe beleszólsz, és mindenről negatív a véleményed. Bocs, de ezt veszem észre. Még ha van amikor igazad is van, de olyan mintha teljesen mindegy lenne mire de negatív dolgot mondasz. Csak közöltem hátha valakit érdekel. Tudom, te meg csak közlöted a véleményed, nekem is mindenről van véleményem mégsem írok rá mindenre választ.
OFF:Dettó ugynaígy látom... Nem tudom miért de szájmenésed van, és te mindenkinél okosabbnak érzed magad (szerintem, nkem ez így jön le, aztán lehet h nem)
választ köszi nemkérek, mivel ez csak egy saját szerény vélemény volt
ON: sztem Dos Santos alap hgy kezdő sem lesz, de még csak gyakori csere sem... sztem...ott lessz a padon a fentasztikus négyesből úgyís valaki,ha Rijkaard nem változtat, és akkor az elsőszámú csere az közülük lesz valaki.... Dos Santos meg nem megy kp-ra, vagy ha megy is, azért ne mondjuk már h Deco-nak kilóg a szekere, mert nehogy már a Barca B-ből feljött suhancot (jó az iaz h tehetség, de 1. éve itt...)nehogymár Rijkaard előrébb helyezzen....