Sztem Baraja jobb. Bár nem ugyanazon a poszton játszanak..Enrique írta:Ezt direkt nem írtam..Rapika írta:Jobbnak tartod mint Riquelmét?
Csak hogy témánál maradjunk!![]()
Szeritnem 1 szinten vannak.

Sztem Baraja jobb. Bár nem ugyanazon a poszton játszanak..Enrique írta:Ezt direkt nem írtam..Rapika írta:Jobbnak tartod mint Riquelmét?
Csak hogy témánál maradjunk!![]()
Szeritnem 1 szinten vannak.
Nem azért, de 1 huszonX éves játékos, meg még1 30-31 éves játékos 1általán nem öreg. Legalábbis én nem tartom annak.Lujo írta:Bizony öregebbek, meg ha jól emlékszem Enrique te Baraja szimpatizáns vagy, az FM 2005-ben is Barajával játszol a VKP posztján.
Aáááá...Torrest nem adnák érte.Feary írta:Én Riquelmét nagyobb játékosnak tartom és ezáltal többre is értékelem. Ha már elcseréljük, akkor inkább Torresre!
LG írta:De oregebbek is.Enrique írta:Én Riq-et inkább Baraja-ért vagy Albeldáért adnám oda, ha poszton akarunk maradni. Ők azért sokkal jobbak Xabi Alonsonál nálam.Lujo írta:Én nagyon el tudnám képzelni ezt a cserét, bár elsősorban úgy, hogy nem vonunk be pénzt az ügyletbe, hanem csak simán a játékosokat cseréljükel.
De oregebbek is.Enrique írta:Én Riq-et inkább Baraja-ért vagy Albeldáért adnám oda, ha poszton akarunk maradni. Ők azért sokkal jobbak Xabi Alonsonál nálam.Lujo írta:Én nagyon el tudnám képzelni ezt a cserét, bár elsősorban úgy, hogy nem vonunk be pénzt az ügyletbe, hanem csak simán a játékosokat cseréljükel.
Én Riq-et inkább Baraja-ért vagy Albeldáért adnám oda, ha poszton akarunk maradni. Ők azért sokkal jobbak Xabi Alonsonál nálam.Lujo írta:Én nagyon el tudnám képzelni ezt a cserét, bár elsősorban úgy, hogy nem vonunk be pénzt az ügyletbe, hanem csak simán a játékosokat cseréljükel.
Ez jó lenne,de sztem nem mennének bele.bár ha adnánk mellé egy kis pénzt is ,akkor talán.Lujo írta:Akkor a témához visszatérve: Riquelmét el lehetne cserélni Xabi Alonsoért, mert a Poolnak 3 remek védekező középpályása van (Gerrard, Hamann és Xabi Alonso személyében), míg nekült támadó középpályásból van feleslegünk.
Remélem ma kiderul, h a margit sem az!Enrique írta:Na azért úgy látszik a Vreál sem legyőzhetetlen...Chris írta:ismét gólt lőtt, és ismét tizenegyesből, de ez is kevés volt nekik nyert a sevilla 2:1-re, az atletico megcsak döntetlent játszott.az espanyol nyert 2:0-ra.
Na azért úgy látszik a Vreál sem legyőzhetetlen...Chris írta:ismét gólt lőtt, és ismét tizenegyesből, de ez is kevés volt nekik nyert a sevilla 2:1-re, az atletico megcsak döntetlent játszott.az espanyol nyert 2:0-ra.
Ne fenyegetőzz már...redlions írta:Komolyan írtam!redlions írta:Ha így folytatódik a topic, akkor lezárom!Kicsit sok a kötekedés, meg a nyavajgás, hogy Riq-re nem számít Rijkaard....
![]()
Ő az edző, nem ti! Ő tudja ki kell neki!
Komolyan írtam!redlions írta:Ha így folytatódik a topic, akkor lezárom!Kicsit sok a kötekedés, meg a nyavajgás, hogy Riq-re nem számít Rijkaard....
![]()
Ő az edző, nem ti! Ő tudja ki kell neki!
Ez igaz! Savi pl. tenap nem bírt a német védokkel. O csak 1 zsebcirkálo, de a maszív védelmekkel nem naon bír. Larssonban viszont BARKI ellen benne van 1-2 golBoixos írta:lehet, h vénebb, mint a savi, de ezerszer gólveszélyesebb, még így szanaszét szakadt lábbal is.
na jó, ez így kicsit erős. de csak kicsit.