Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizonyára még nem láttál minket osztálykiránduláson.Krojf írta:Komáim!
Ez azért felettébb alattább!
Világbajnoki cím ide-oda, ez felettébb alpári jelenetsor!
Iuventus ventus.Los Banditos írta:Az Argentín U20-as válogatott ünneplése a torna megnyerése után.:![]()
![]()
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 21450.html
Hát nem tudom elismerem hogy jók de mindig van aki jobb náluk...Game90 írta:Nálam a Top 3-ban bennevannak.Ádám02 írta:Azért nem jön össze semmi a felnőtteknek mert van náluk jobb ennyi!
Vagy csak pechesek![]()
Nálam a Top 3-ban bennevannak.Ádám02 írta:Azért nem jön össze semmi a felnőtteknek mert van náluk jobb ennyi!
Azért nem jön össze semmi a felnőtteknek mert van náluk jobb ennyi!Game90 írta:Az argentín fiatalok elég jók, csak felnőtt világversenyeken nem jön össze nekik semmi. Nem kerültek valami "nagycsapatok" a legjobb 4-be, Chile + Ausztria sem tartozik az elitbe
Eurosport adja!El Payaso írta:Valaki meg tudná mondani, hogy melyik csatorna adja az U20-as döntőt?
A mérkőzés magyar idő szerint 21.15-kor kezdődik, és az eurosport 24.00-tól felvételről adja. Aminek értelmét nem látom, mert a bronzmeccset most nyomják élőben. A Tour de Dopping összefoglalója fontosabb, mint az U20-as VB-döntő. Pedig én is megnéztem volna.El Payaso írta:Valaki meg tudná mondani, hogy melyik csatorna adja az U20-as döntőt?
Chelsea mégis csak 1-0-ra tudta verni őket!Sylvinho_ írta:Gecc, azt olvastátok, hogy a Bekem csak pislogott, amikor látta csapata 3-0-ás sz.opását a Tigres ellen?Állítólag olyanokat mondott, hogy "nem értem miért gondoljátok, hogy segíteni tudok ennek a csapatnak", meg hasonlók.
A bajnokságban is vmi ku.rva sza.r helyen állnak.
![]()
Szegény Dávid megjárta...
Már jópár napja olvastam ezt vhol....ezt úgyse meri megtenni,csak felfújt kacsa az egész,ha mondott is ilyet,más szövegkörnyezetben...meglátjátok,igazam leszÁdám02 írta:Kaká, Ronaldinho: nem kellenek!
A Copa-csapatra épít a jövőben Dunga.
Bebizonyosodott az örök igazság: a jelenlévőknek mindig igazuk van...
Pontosabban: a távollévőknek nincs igazuk, esetünkben a Copa Americán győztes brazil válogatottról van szó. Mint ismeretes, a csapat sztárjai közül többen (például Kaká és Ronaldinho) is lemondták a tornán való részvételt, és ez érthető módon nem tetszett a kapitánynak, Dungának.
1994 világbajnoka nem is habozott a lehető leggyorsabban kifejteni ezt.
- Világos, hogy a jövőben azok a játékosok éveznek majd elsőbbséget, akik ott voltak a csapattal Copán - mondta Dunga. - Akik vállalták a játékot, 35 napig voltak távol a családjuktól, és a két szezon közötti pihenésre sem maradt sok idejük, ehelyett alázattal, becsülettel tették a dolgukat. Ma már egyébként sincs szükség több karmesterre egy csapatban, inkább olyan játékosok kellenek, akik jók a labdaszerzésben, emellett a támadásokhoz is képesek felzárkózni. Kaká és Ronaldinho egyáltalán nem ilyenek...
Hát ez a Dunga tiszta hülye remélem a lehető leghamarabb lemond!![]()