Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Azt mondták Áprilisban nem ment el több viszgálatra v mire, és ezért ...el fuero írta:Én erről nem halottam!!!

5hónappal ezelőtt volt és ez most derült ki nem furcs kicsit?:el fuero írta:És Rasmussen meg nem jelent meg 4x a vizsgálatokon....

sry akkor rosszul tudtamSharkinho írta:Nem adtak vizeletet.gyeptegla írta:ők, doppingotlak!
Emléxem jó nagy volt a felháborodás itt Szhelyen

ők, doppingotlak!ozsimiki írta:Szabály az szabály....lásdd Fazekas....(vagy talán Annus is...bár nála más volt szntem...)

Szabály az szabály....lásdd Fazekas....(vagy talán Annus is...bár nála más volt szntem...)gyeptegla írta:és ezt mindezt azért mert nem ment el ellenőrzésre, mondjuk ha ez kell a dánoknak, hogy az egyik legjobb hegyimenőjük ne vehessen részt akkor hajráVito írta:őt nem a tour-ról zárják ki, hanem a dán szövetség zárja ki.
ergo nem indulhat a VB-n és az olimpián. (hegyimenő lévén mondjuk nem sok sót enne meg ott...)

és ezt mindezt azért mert nem ment el ellenőrzésre, mondjuk ha ez kell a dánoknak, hogy az egyik legjobb hegyimenőjük ne vehessen részt akkor hajráVito írta:őt nem a tour-ról zárják ki, hanem a dán szövetség zárja ki.
ergo nem indulhat a VB-n és az olimpián. (hegyimenő lévén mondjuk nem sok sót enne meg ott...)

hát sztem nemsokszor zárják ki az ember kedvencét szalozsimiki írta:Hát pedig ne ettől tedd függővé szntem a dolgotgyeptegla írta:Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()
Hajrá Spanyolok ( Valverde )
Nem egyedüli a hasonló dolog,sajnos...

Hát pedig ne ettől tedd függővé szntem a dolgotgyeptegla írta:Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()

Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()

Hincapie jó lesz szntem nagyon....még Armstrong volt a legjobb ebben ISel fuero írta:Hát eléggé...Neki csak a hegyek mennek jól, de amikor jönnek az időfutamok akkor jön majd Cancellara, Hincapie...Balika Gaucho írta:
Rasmussen annyira rossz időfutam menő?

Hát eléggé...Neki csak a hegyek mennek jól, de amikor jönnek az időfutamok akkor jön majd Cancellara, Hincapie...Balika Gaucho írta:
Rasmussen annyira rossz időfutam menő?