Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz.
Tiszabő nem szép, Tiszabő európa mértani középpontja...kovinho írta:Én is akartam kérdezni hogy miért Dábrácán.
De tévedsz Gyep, Tiszabő sokkal szebb...![]()
Jó utolsó meccsen 3-0 ra nyert a Loki szal kb ottlesznek versenyben, (am miért hivják a hülyék Dábrácánnal az ország legszebb városát? )Ádám02 írta:Szuperkupa rémlik?Dábrácán-Honvéd 3-0 nincs miről beszélni kedves Bandi!Los Banditos írta:Kérlek szépen kedves Ádámka, tavaly nyertek egy Magyar-kupát és mióta Hamingway úr ott van, azóta elég jól szerepelnek.![]()
Utóbbi 5meccsből 3x verték meg a Bajnokot 1x... Van pénz, jó csapatuk van talán ezértÁdám02 írta:Ne is haragudjatok de a kispest hogy jön ide....Los Banditos írta:A mocskos fújpest idén SEM lesz benne az első 3-ban. A Debrecen lesz a bajnok, második az MTK, harmadik a Kispest.azért mert x-et játszott az uefa selejtezőjében már benne van az első 3-ba?
Szuperkupa rémlik?Dábrácán-Honvéd 3-0 nincs miről beszélni kedves Bandi!Los Banditos írta:Kérlek szépen kedves Ádámka, tavaly nyertek egy Magyar-kupát és mióta Hamingway úr ott van, azóta elég jól szerepelnek.![]()
Én úgy látom hogy a Kispestel kell számolni, kíváncsi vagyok hogy mire lesznek képesek.Los Banditos írta:Kérlek szépen kedves Ádámka, tavaly nyertek egy Magyar-kupát és mióta Hamingway úr ott van, azóta elég jól szerepelnek.![]()
vasas 15.gyeptegla írta:Ádám02 írta:Dehogy sajnos egyébként igazad van!Game90 írta:Nem is tudtam, hogy megkezdődött a bajnokság![]()
Sztem 1. Újpest, 2. Debrecen végső sorrend lesz (sajnos...)
1. Debrecen 2. Honvéd... 15. Vasas 16. Reac
Ne is haragudjatok de a kispest hogy jön ide....Los Banditos írta:A mocskos fújpest idén SEM lesz benne az első 3-ban. A Debrecen lesz a bajnok, második az MTK, harmadik a Kispest.
Újpest mi alapján nyerne ZTE,MTK,Honvéd,Diósgyőrnek is jobb nála ... ha ezek felét megelőzi boldog lehetÁdám02 írta:Dehogy sajnos egyébként igazad van!Game90 írta:Nem is tudtam, hogy megkezdődött a bajnokság![]()
Sztem 1. Újpest, 2. Debrecen végső sorrend lesz (sajnos...)