Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ahhoz, hogy bekerüljön az első tízbe még egy pár évet játszania kell ilyen színvonalon, eredményesen. Kubala lehúzott itt 12 szezont, a barca ikonja, élő legendája. Nagy játékos Messi is, de még a pályája elején van, egyszerre ne tegyük olyan magasra.Primitive írta:Ez azért kicsit elfogult, Messi az 50.La Pulga írta:FC Barcelona legjobb 50 futballistája:
1.Kubala
2.Cruyff
3.Ronaldinho
....
6.Rivaldo![]()
12.Lius Figo
13.Kocsis Sándor
14.Luis Enrique
...
19.Samuel Eto'o
...
41.Carles Puyol
....
50.Messi![]()
Nemtom, nekem bent lenne az első 10be, tuti....
Ez kérlek a Barca 50 legnagyobbja című könyv listája, és neméppen a sorrendről szól.. sztem csak felsorolás. egyértelmá h pl. Luis nemlenne sehol ha népszerűség a kérdés, vagy Messi nem lenne 50....La Pulga írta:FC Barcelona legjobb 50 futballistája:
1.Kubala
2.Cruyff
3.Ronaldinho
....
6.Rivaldo![]()
12.Lius Figo
13.Kocsis Sándor
14.Luis Enrique
...
19.Samuel Eto'o
...
41.Carles Puyol
....
50.Messi
Ez azért kicsit elfogult, Messi az 50.La Pulga írta:FC Barcelona legjobb 50 futballistája:
1.Kubala
2.Cruyff
3.Ronaldinho
....
6.Rivaldo![]()
12.Lius Figo
13.Kocsis Sándor
14.Luis Enrique
...
19.Samuel Eto'o
...
41.Carles Puyol
....
50.Messi
El tudnek kepzelni a mostani csapatba is meg egy par embert. Jo kis csapat volt ez. Elodontoig el is jutotunk. Arra nem szivesen emlekszemTim írta:Mit szóltok ehhez a csapathoz?[/img] Szinte nem is maradt meg közülük senki..Kivéve Puyolt,és Xavit,pedig egész jó csapat volt.A többiekkel vajon mi lett?
Hát ha maradt volna még Reina, akkor olyan jól fejlődhetett volna, mint most Valdés. Rá is emlékezhetünk, honnan indult. Most meg a Pool profitál.Lord Dragon írta:Áhh, régi szép idők, Enriqué-vel, Kluivert-tel. Bár itt a kapusokat nem szerettem :S
Áhh, régi szép idők, Enriqué-vel, Kluivert-tel. Bár itt a kapusokat nem szerettem :STim írta:Mit szóltok ehhez a csapathoz?[/img] Szinte nem is maradt meg közülük senki..Kivéve Puyolt,és Xavit,pedig egész jó csapat volt.A többiekkel vajon mi lett?
Off:Los Banditos írta:És ezt miért ide írod? Amúgy se hozza mostanában azt a formát, hogy ilyen jó csapatokba játszhasson.![]()
Ettől félek én is, csak nem mertem írni! Reméljük a legjobbakat!lionelmessi19 írta:szerintem ennyi volt neki.
Visszavonul...
De örülnék ha folytatná.
Hát 100%-os már biztos nem lesz örülhet ha felépül ugy hogy még befér a kezdöbe de ha fiatalabb lenne...lionelmessi19 írta:szerintem ennyi volt neki.
Visszavonul...
De örülnék ha folytatná.
Kabula mindenképp, de Kubala is.fcbarcelonazsombi írta:...A videóból hiányzik Kabula...