Vigyázz mit írsz,mert alkalomadtán megint megkerget vizesflakonnal a kezébenSaviola írta:Sharki nem fog focizni?Mi lenne,ha inkább Csongor nem focizna?Mindenki jól járna..

Vigyázz mit írsz,mert alkalomadtán megint megkerget vizesflakonnal a kezébenSaviola írta:Sharki nem fog focizni?Mi lenne,ha inkább Csongor nem focizna?Mindenki jól járna..
Miért tudsz?Sharkinho írta:Lehet, hogy én nem fogok focizni...
Bence vidd fel neki a taliraPerrero írta:juttasd el hozzámRoniee21 írta:Kitöltöttem a listát.........Most mit csináljak vele????
Sztem sem, csak azért szóltam, h hátha meg tudja szervezni h közös meccsnézés is program legyen. Mert asszem 25.e 26.a a két meccsnap.Game90 írta:Csak lesz olyan hely, ahol lehet nézni a meccset. Mert sztem nem kéne változtatni az időpontonlionelmessi19 írta:Csongor, arra gondoltál hogy 25.én lehet az első bajnokink? (asszem)
Csak lesz olyan hely, ahol lehet nézni a meccset. Mert sztem nem kéne változtatni az időpontonlionelmessi19 írta:Csongor, arra gondoltál hogy 25.én lehet az első bajnokink? (asszem)
Nekem nem ismeri fel...Perrero írta:Forumtali Excel Táblázat ..::kLiKk::..
Office 2007el készült, akinek nem jó szóljon és elmentem más formátumba -nem tom h régebbi office megjeleniti-e avagy nyet