Most ebbe a témába nagyon nem akarok belemenni,de Nálam is tök normális a kapcsolat Anyúval,meg minden,de amelett,h félt,féltett mindig is,ha vhova el szerettem volna menni,elmentem....persze nem úgy,h összevesszünk miatta meg minden,de elértem! 15 lehettem amikor előszőr mentem Pestre,tök 1dül,olyan haverhoz,akit még sosem látott azelőtt,nem is ismerte...elmagyaráztam,h mikor mennék,mikor jönnék,meg ilyenek,és h majd telefonálok,és annyi...persze mondta ő is,h és ha történik vmi,meg ilyenek,de mondtam,nem lesz semmi,nem kell aggódni,és ennyi!
Ha anyukád,vagy apukád nem érti meg,hogy, egy olyan TÁRSASÁGGAL (tehát nem egy-két emberrel akik tényleg lehetnek akár fszkalapok is) lennél,akiket már jó ideje ismersz neten keresztül,és van kialakúlt véleményed róluk,és biztosra veszed,h nem történhetne semmi rossz,mert azt a TÁRSASÁG nem engedné....(ha lenne netalántán vki aki kötekedne,tuti lecsillapítanánk),és nem Te vagy az egyedüli aki most előszőr megy el egy ilyen talira,akkor szntem elég vaskalaposak,stb...(persze az egészséges aggodalmat mindig is megértettem)
U.i.: még annyi,h akár azt is mondhatnád,h igen este 8tól pl kocsmába megyünk,ahol lehet csocsó,billiárd meg ilyenek,ÉÉÉs? ha BÍZNAK benned,akkor tudják,h nem csinálsz semmi mást,mint amit mondasz,nem piálsz,nem fogsz semmi zűrbe keveredni,stb...szntem ahhoz már elég nagy vagy,h korrektűl elmondd ha egy kocsmába elmész-nem lerészegedni,csak csupán jól érezni magad a TÁRSASÁGGAL,vmikor el kell kezdeni a nyílt beszédet....abból csak tréségek lesznek,ha halandzsázól....
Na de elég sokat írtam,ahhoz képest,h nem akartam belemenni