Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
deffent
Jugador d'estrella

2007.08.01. 21:56:33

Hello mindenkinek! Tavaly úgy volt, hogy az aktuális hazai meccsekre mindig 1 hónappal meccs előtt lehetett jegyeket foglalni az interneten. Szóval figyelni kell a meccs előtt 1 hónappal a fcbarcelona.com-ot. Aki fél a netes jegyrendeléstől, annak ajánlom, hogy próbálja ki a Gamper kupára a rendelés lépéseit, amikor meg kéri a credit card számát, ott abbahagyod :D Új funkció, hogy írja a szabad helyeket szektoronként. Nagyon klassz!
Primitive
Entrenador del Barça

2007.08.01. 16:13:02

Ha pegazussal intézed a meccsekre menetelt, akkor ők intéznek számodra mindent?? Szállás, jegy, út...stb.stb.stb?? Vagy, hogy múködik az? Aki már utazott velük, kérem írjon, köszi..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Zsobb
Barça B

2007.08.01. 16:04:42

Köszönöm mindenkinek az infókat!! :wink:
haze71
Entrenador del Barça

2007.07.31. 23:33:44

A nem kiemelt meccsre biztos kapsz előtte nap vagy aznap. Én nekem már ez kétszer bejött. Interneten csak a jegykategóriát tudod kiválasztani. azt, hogy melyik sorba és hogy hová, azt nem. Ezt a helyszínen megtehetet. Ja, és jóval olcsóbb. Szóval ne aggódj és irány Barcelona.
gcsabi
Jugador del Barça

2007.07.31. 23:13:43

Zsobb!

3-4 nap még korai szerintem, akkor még lehet a sociók is megvehetik a jegyeket, sorbanállás nélkül.
Mi is előző este vettük meg, mikor már mindenhonnan az jött le, hogy nincs jegy. Plusz szerintem még egymás mellé is kaptok, ha ketten vagytok!
Visca el BARCA!
Zsobb
Barça B

2007.07.30. 16:21:25

Egyébként hallottatok már a Clickair fapados légitársaságról?
Utazott már vki velük?

Nemrég akadtam rá, elég korrekt áron vannak jegyek Barcába! ;)
Zsobb
Barça B

2007.07.30. 16:18:34

gcsabi írta:
Szállást a hostelworld.com-on nézzél, igénytől függően már 12 Euro/fő/éj áron is találsz ágyat. Most léptem az oldalra, 169 helyre tudsz foglalni. Az oldal biztos, én már 3 év itt foglalok mindig, ha külföldre megyek. (10% előleget kell fizetni, bankkártyás!)

A jegy miatt ne aggódj, én 2005-ben voltam betojva, hogy nem lesz a Villarreal elleni meccsen. Mindenhol azt mondták, írták, hogy már elfogyott, ám a sociók részére nem értékesített jegyeket 1 nappal korábban árulták. Egyébként egész évben ha nézed a statisztikát a hivatalos honlapjukon, a real elleni meccsen van csak telt ház, ha a 85000-et túllépik, az már egy nagyon jó meccs. ( a stadion meg ugye 98000 fő + egy kicsi ) Végül pedig a meccs előtt 50 méterenként álltak a nagy jegykötegekkel a népek, árulták rendesen! :D

Szóval nyugi, jó utat!

Talán ez hangzik a legjobban, 3-4 nappal meccs előtt kimenni Barcába, és megvenni a stadionnál a sociók által lemondott jegyeket, mondjuk ennek meg talán az a hátránya h kicsi az esélye h 2 egymás melletti helyre szóló jegyet kapjak. Majd ha van vmi infóm akkor közlöm majd itt! :)
Zsobb
Barça B

2007.07.30. 16:11:05

mypeter írta:Atletico ellen nincs garancia arra, hogy jegyet kapsz a helyszínen, hivatalosan. Feketén tuti, hogy kapsz. A neten ha a googlet használod és tickets Fc Barcelona Atletico, Nou Camp keresést használod, be fog jönni egy csomó netes jegyiroda. Biztos van 10-30% jutalékuk, de hát egyszer élünk....

Zsobb írta:Sziasztok,

Ősszel (október 7.-én) szeretnék menni Barca meccsre a Nou Camp-ba (Barca - Atletico).

Csak a meccsre a jegyet nem tudom még h lehetne legolcsóbban elintézni.

Ahogy néztem az fcbarcelona.com-on ott weben csak támogatóként (soció-ként) lehet vásárolni jegyet.
Lehet egyáltalán máshogy venni jegyet a weben keresztül?

Magyarországon a Quaestort találtam mint aki intéz jegyet, de sztem jelentős felárral.

Valamint szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a meccs előtti napon (vagy esetleg aznap) kapjak jegyet a stadionnál?

Köszönöm!
Zs.
Számoltam én azzal h lesz felár egy itthoni cégen keresztüli jegyrendelés kapcsán, de a 18ezres jegy itthon az utazási irodán keresztül 48e lett volna, ez azért nem 10-30% sajna. So lehet tényleg érdemes megnézni 1-2 netes jegyirodát.
Zsobb
Barça B

2007.07.30. 16:06:04

gajeraro írta:

Ősszel (október 7.-én) szeretnék menni Barca meccsre a Nou Camp-ba (Barca - Atletico).

Ahogy néztem az fcbarcelona.com-on ott weben csak támogatóként (soció-ként) lehet vásárolni jegyet.

Magyarországon a Quaestort találtam mint aki intéz jegyet, de sztem jelentős felárral.

Valamint szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a meccs előtti napon (vagy esetleg aznap) kapjak jegyet a stadionnál?

Köszönöm!
Zs.
Pegazust is nézd meg!De Én azt hallottam szállodákba is lehet venni ha mondjuk nem csak mecsre mész hanem körülnézzel is a városba!

A Pegazust már néztem, ott majd csak aug. végén- szeptember elején lesznek fennt az ajánlatok, meg igazából engem csak a meccs érdekelne, persze 1-2 nap városlátogatás belefér majd! Köszi azért a tippet! ;)
farkasn
Jugador del Barça

2007.07.30. 13:05:56

nekem ezt írja itt

2007-08 INFORMATION AVAILABLE SHORTLY.
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.07.29. 11:27:23

Kluivert55 írta:Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy szept végén esedékes Barca-Sevilla mérkőzésre milyen úton módon lehetne legegyszerűbben jegyet szerezni? Szept.22-től 1 hétig leszek ott, csak attól tartok a meccs napján már nem biztos, hogy lehet majd kapni éppen a Nou Camp ünnepsége miatt! Vagy rosszul gondolom? Aki pontos infokat tud kérem segítsen!
:) Én is 22-én indulnék, és ugyanarra a meccsre szeretnék kimenni, viszont Barcelona honlapról ahova átirányítanak (ServiceCaixa) még csak a Gamperra lehet jegyet rendelni. A többi netes helyen meg kb 2x annyiba kerülne, úgyhogy azok annyira nem jáccanak.
Szóval akkor nem kell izgulnom, kapok majd normális helyre jegyet a helyszínen is? Vagy egyszercsak tudok neten is rendelni?
Köszi előre is bármilyen segítséget, infot :)
Még az is lehet hogy Kluivert mellé ülünk :D
rytuu
Jugador del Barça

2007.07.29. 02:46:03

Barcelona-Budapest oda-vissza repjegy elado, 200 euroert (ami tartalmazza az osszes illeteket, atirasi dijat stb.) augusztus 7. az odaut, aug. 16. a visszaut idopontja, akinek kell, irjon hamar! Es ha tudsz olyasvalakirol, aki epp erre vagyik, ne habozz terjeszteni a hirt! koszi!

Ha vkit érdekelne, akkor iwiw :arrow: Vörös Noémi Fanni, Érd
Kép
gcsabi
Jugador del Barça

2007.07.28. 22:47:55

Köszönöm!
Zs.
Szállást a hostelworld.com-on nézzél, igénytől függően már 12 Euro/fő/éj áron is találsz ágyat. Most léptem az oldalra, 169 helyre tudsz foglalni. Az oldal biztos, én már 3 év itt foglalok mindig, ha külföldre megyek. (10% előleget kell fizetni, bankkártyás!)

A jegy miatt ne aggódj, én 2005-ben voltam betojva, hogy nem lesz a Villarreal elleni meccsen. Mindenhol azt mondták, írták, hogy már elfogyott, ám a sociók részére nem értékesített jegyeket 1 nappal korábban árulták. Egyébként egész évben ha nézed a statisztikát a hivatalos honlapjukon, a real elleni meccsen van csak telt ház, ha a 85000-et túllépik, az már egy nagyon jó meccs. ( a stadion meg ugye 98000 fő + egy kicsi ) Végül pedig a meccs előtt 50 méterenként álltak a nagy jegykötegekkel a népek, árulták rendesen! :D

Szóval nyugi, jó utat!
Visca el BARCA!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.26. 17:30:43

Atletico ellen nincs garancia arra, hogy jegyet kapsz a helyszínen, hivatalosan. Feketén tuti, hogy kapsz. A neten ha a googlet használod és tickets Fc Barcelona Atletico, Nou Camp keresést használod, be fog jönni egy csomó netes jegyiroda. Biztos van 10-30% jutalékuk, de hát egyszer élünk....

Köszönöm!
Zs.
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.07.26. 16:30:20

Köszönöm!
Zs.
Pegazust is nézd meg!De Én azt hallottam szállodákba is lehet venni ha mondjuk nem csak mecsre mész hanem körülnézzel is a városba!
Zsobb
Barça B

2007.07.26. 14:00:44

Sziasztok,

Köszönöm!
Zs.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 16:48:14

Ráadásul Madridban 2005-ben a 0-3-as meccsen voltam, meg kell mondjam, a madrid közönsége szimpatikus volt, és a standing ovation Dinho második gólja után lenyűgözött. A Camp Nouban idén voltam a 3-3-as meccsen. A jegyek árát (feketén szereztem spanyol ismerőseim segítségével) ne kérdezzétek, de a repjegy+szálloda+kaja elenyésző a jegyárhoz képest. Viszont mindkétszer a legjobb helyek egyikén voltunk.
Idén viszont a dec. 23 miatt nem fog működni a dolog, marad a TV. Feleségem és a gyerekek kinyírnának, ha nem lennék otthon Karácsonykor :lol: :lol: :lol:
Scorpio írta:Csak! :shock: Pont a legjobb mecseken! 8)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 15:56:49

mypeter írta:Kluivert. Feketén előre is lehet jegyet szerezni, én az idei Barca-Reálon így voltam ötödmagammal. A gond, hogy az marha drága, az előny, hogy a legjobb helyeket lehet így megszerezni. És a Sevilla ellen azért talán nem olyan drága. Az ilyen jegyeket a bérletesek kínálják fel, akik épp akkor nem mennek.

Én még csak Barca-Realon, illetve real-Barcán voltam, talán a Sevilla ellen azért nem lesz teltház, párezer jegyet akár hivatalosan is lehet szerezni, a neten van spanyol, angol, amerikai e-iroda egy csomó, ott is lehet venni.
Csak! :shock: Pont a legjobb mecseken! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Kluivert55
Barça B

2007.07.24. 15:51:00

Köszi az infókat mindkettőtöknek!
Remélem sikerül, bár olyan szerencsém van, hogy utánna köv. forduló szerdai és akkor is otthon játszik a Barca a Zaragozával és arra már szerintem a helyszínen is tudok majd venni!
Nászútra megyek és 2 ilyen meccs pont otthon! Mákom van!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.21. 15:29:01

Kluivert. Feketén előre is lehet jegyet szerezni, én az idei Barca-Reálon így voltam ötödmagammal. A gond, hogy az marha drága, az előny, hogy a legjobb helyeket lehet így megszerezni. És a Sevilla ellen azért talán nem olyan drága. Az ilyen jegyeket a bérletesek kínálják fel, akik épp akkor nem mennek.

Én még csak Barca-Realon, illetve real-Barcán voltam, talán a Sevilla ellen azért nem lesz teltház, párezer jegyet akár hivatalosan is lehet szerezni, a neten van spanyol, angol, amerikai e-iroda egy csomó, ott is lehet venni.
deffent
Jugador d'estrella

2007.07.20. 21:59:43

Kluivert! Én a helyedben neten foglalnék jegyet, ha már ilyen ünnepi meccsre akarsz menni. Kb. Egy hónappal a meccs előtt lehet rendelni jegyet a nagyközönségnek. Bankkártyával fizetsz, és a meccs napján vagy előző nap szépen átveszed a jegyet a pénztárnál. Ha már meg van szervezve az utazás, és mégsem kapsz jegyet, akkor a stadion körül van néhány fazon, azok egy kis(?) felárért szereznek neked. De a legtutibb az internet. Ami a hátránya, hogy ha ketten mentek, a legritkább esetben ajánl fel egymás mellé két helyet. De ez nem olyan nagy probléma, ha már ott vagy. :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.20. 17:00:08

Köszönöm, Vito!
in to exile
Kluivert55
Barça B

2007.07.20. 16:58:12

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy szept végén esedékes Barca-Sevilla mérkőzésre milyen úton módon lehetne legegyszerűbben jegyet szerezni? Szept.22-től 1 hétig leszek ott, csak attól tartok a meccs napján már nem biztos, hogy lehet majd kapni éppen a Nou Camp ünnepsége miatt! Vagy rosszul gondolom? Aki pontos infokat tud kérem segítsen!
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.20. 15:13:24

Los Banditos írta:Egy kicsit szégyellem magam, mert mivel illene tudnom, hamár ott jártam, de mi annak az utcának a neve, ahol vannak ilyen különböző művészek? Labdával zsonglörködő emberke, Szobort álló ember, Kutyával zenélő stb. :)
La Rambla

Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.20. 15:08:20

Egy kicsit szégyellem magam, mert mivel illene tudnom, hamár ott jártam, de mi annak az utcának a neve, ahol vannak ilyen különböző művészek? Labdával zsonglörködő emberke, Szobort álló ember, Kutyával zenélő stb. :)
in to exile
Válasz küldése