Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah,akkor legalább egy Sevilla szintű csapat lennenoname írta:HA még Riquelmét is el tudják hozni,akkor beleszólhatnak az első helyekbe.
Simao hány éves , már nem olyan fiatal ugyenoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)
Palacio is már az Arsenál-éA Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt
De Torres helyett jött Forlán, aki nem sokkal rosszabb játékos. Most Sabrosa, ha még Riquelmét is megszereznék jo kis csapatuk lenne.Bojan Krkic írta:Jó üzletet csinálnak Sabrosával,de ha erösebbek akartak volna lenni meghagyjáknoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)
A Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt.
torrest/mondjuk Torresböl tudták venni Sabrosat
Jó üzletet csinálnak Sabrosával,de ha erösebbek akartak volna lenni meghagyjáknoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)
A Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt.
Denemám :d Tényleg ajax www.transfermarkt.denoname írta:Milyen Urzaiz?Én egyet ismerek, az most vonult vissza...
Uhh....ezek sem normálisak,szntem jó ez a srác,bár talán már most nincs szükség rá,de cserének maradhatott volna...el fuero írta:Remélem nem volt:
HelgueraValencia
Na azért nem.Ádám02 írta:
Magyarul maradt olyan a Zara mint volt mert elment Pique meg Milito és jött helyette ez a két védő!
Magyarul maradt olyan a Zara mint volt mert elment Pique meg Milito és jött helyette ez a két védő!kilibarca írta:Ayala is jó azért csak öregebb de nagyon kemény és jól fejel szerintem tudja pótolni + még ott lesz Pavón ö se olyan rossz.
Ayala is jó azért csak öregebb de nagyon kemény és jól fejel szerintem tudja pótolni + még ott lesz Pavón ö se olyan rossz.noname írta:Sztem meg nem, de más nem nagyon volt.Ádám02 írta:Hát azért szerintem Ayala bőven pótolja Militot...