Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De kizártnak tartom, hogy "csak" 60 legyen. De Marca szerint annyi. Én ebben kételkednék...Mr. Master írta:Az tökmindegy, hogy mi mennyiért adnánk el, hogyha 60 a kivásrlási ára, akkor egy fityinggel sem kérhetünk érte többet... Ht igen, egyébként én se adnám még 180 milláért sem.
60-at szorozzuk meg 3-mal,és jó lesz..lionelmessi19 írta:Összehozunk egy jótékonysági meccset, hogy a bevételt felajánlhassuk PreSas barátunkért.
Iniestára fáj a foguk![]()
![]()
60 milla kevés lesz...![]()
Valdes Puyol R10 Eto'o Henry Messi mindannyian a Madridi repgépen üllnekkovinho írta:Lassan felveszik a tárgyalásokat Puyollal is.![]()
A Madrid ellen nem.gyszer fujtak el egy meccsünket de azt csúnyán.De ilyen benne van.Igen tudjuk az egész világ összefogott Cannavaro és a Madrid ellen
Messi?Mr. Master írta:Hajrá fiúk! Mondjuk örülnék, hogyha vmi hasonló csapattal jönnének a Nou Campba: Saviola-Iniesta-Riquelme-Quaresma-Simao Sabrosa Valakit még nem akarnak megvenni tőlünk? Henry? Ronaldinho?Vito írta:08:55 - A Real Madrid szerződtetné Andrés Iniestát! A Királyi gárda kivásárolná a futballistát, s kifizetné a 60 millió eurót is a Marca szerint.
Hajrá fiúk! Mondjuk örülnék, hogyha vmi hasonló csapattal jönnének a Nou Campba: Saviola-Iniesta-Riquelme-Quaresma-Simao Sabrosa Valakit még nem akarnak megvenni tőlünk? Henry? Ronaldinho?Vito írta:08:55 - A Real Madrid szerződtetné Andrés Iniestát! A Királyi gárda kivásárolná a futballistát, s kifizetné a 60 millió eurót is a Marca szerint.
Igen tudjuk az egész világ összefogott Cannavaro és a Madrid ellenPicsókpista írta:Fáradt volt mint sokan a vb után.A Spanyol foci gyorsabb és lendületesebb a Digókénál,ezt szokni kell.Idén ha számol vele Schusti jól fog teljesiteni.Javul folyamatosan-szokja a ligát.
Én jó védőnek tartom,a játékát nagyitóval nézték a firkászok és ment a cirkusz ha hibázott.Tul lihegték.Sok klasszis szerelése volt ..olyankor figyeltem a kommentátor hallgatott ....
Hát erről vitatkozhatnánk, de kétségtelen h javult.Picsókpista írta:Jó lenne ha maradna.A második félévben nagyon jó teljesitményt nyujtott már.
Ne haragudj, ha ezzel most megsértettelek. Hírszerkesztő vagy, ugye Zizou fan?zizou fan írta:A célozgatásokat nyugodtan lehet mellőzni. Moderátor létedre, te vagy az egyik, aki leginkább csinálja a fesztivált, és azon van, hogy minél nagyobb feszültséget teremtsen.Canna ügynöke aszondta tuti h marad. (bár madridistáról szedem...)