ozsimiki írta:Anti,LG,Tamás!
Én nem tudhatom,h LG hogy van ezzel a dologgal,írtam amit írtam,mert pár TÉNY felett elsiklott...amit a JÁTÉKOS szempontjából is ugyanakkora tény,mintha a Klubb szempontjából nézem...nem kérdőjelezem meg,h imádja a BARCÁT,és azért mert Ő jobban megérti a nyúlat,még úgyanúgy bírom...én nem értem meg,akkor sem ha az ő szemszögéből nézzük...akkor is ugyanúgy igazak az eddigi dolgok, mehetett volna máshova,ahol simán lenne esélye bajnokságot nyerni,ha kicsit enged a kumma nagy fizetéséből,akkor más is érdeklődik iránta,mert jó focista,ezt aláírom! De ő "elérte",h csak egy nagycsapat érdeklődjön iránta,aki SZNTEM csak azért tette elsősorban,h NEKÜNK betartson....Savi sem hülye,ő is tudja ezt...és hát miért ne alapon,aláírt....az előzményeket ismeritek...
Ti ezekután megértitek őt,én meg még páran meg nem...és nem is fogom! Úgyanúgy tré dolognak tartom amit tett! Akármilyen szemszögből nézem...
Miki!
Nem arra válaszoltál, amit felvetettem. És ha olvasnál a korábbi hsz-ból, megtudhatnád, h a megértésem a multé. De! attól, h vki megérti a margitba való igazolását, nem kevesebb Barca-drukker, mint Te. Nincs jogod kétségbe vonni elkötelezettségünket, és a Barca iránt érzett őszinte szeretetünket. Én a TV-képernyője előtt is extázisban nézem a Barca meccseit, sírok, örülök, kiabálok - mikor, hogy. A szüleim nemegyszer kiakadtak rám, h felnőttként viselkedjek - bár már megszokták azt, hogy milyen átéléssel nézem a legszeretettebb csapat meccseit.