Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról beszéltem hogy MINDEN igazolásunk a vicc kategóriába szavaztatik régóta....mármint itt. Hogy ez hogy lehet?grecki írta:Akkor talán megengeded, hogy negatív kritikával illessük az átigazolási politikátokat (ergo új szerzeményeiteket), ha egy "gyengébb" védőért másfélszer annyt fizettek.
Utolós gondolatoddal, láss csodát, egyetértek...
Militot hoztam volna el.Őt ismerem és jónak tartom.De a lényeg hogy mindenki rossz...Pepéről sokat nem tudhattok,én sem.Aki ismeri és látta az azt mondja tényleg jó.Na majd kiderül.grecki írta:Akkor tedd a kezedet a szívedre és mondd azt, hogy Pepét választottad volna Milito helyett!
Miért lenne ez rossz csapat?Los Banditos írta:Én lennék a legboldogabb, ha így nézne ki a Real! Higyjétek el: A BL-pozícíós helyekre alig érnének oda.![]()
Ez a csapat a futottak még egyesület alkotótagjai? Én nem ismerek egyet sem! vagy ha igen, akkor sem való ide ez a vicces egyveleg. Inkább a humor topicba való. Vagy ahogy a MU szentélyét becézik: Álmok Színháza. De mint ovi óta tudjuk: merjünk nagyot álmodni.Sharkinho írta:
![]()
![]()
![]()
Az a komoly, hogy a miénk már most hasonló erősen néz ki.Evilgrim írta:Húú,egy kicsit erős csapatuk lenne!
Robinhot nem is írtad!Pedro írta:Raul, Higuain, Soldado, Nistelroy, Baptista, Saviola (és esetleg valami sztárigazolásos csatár) majd eldöntheti, melyikük akar kezdeni. Nem feltétlen szavaznék a nyúlra