Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak azt számoljátok hogy az egy szezon 38 meccs ezt megszorozzuk 2-vel (ez most csak durván mert ugye egyik szezonban se játszott minden meccsen, főleg a 2.-ban) akkor az 76...ebből leveszünk olyan 10-et akkor az még mindig csak 66, ehhez jön a BL, Király kupa, Szuperkupa....akkor még hozzávesszük az idei vagy 15-öt bajnokit meg vagy 5 BL-t akkor ott vagyunk hooogy...117 körül...FCB_gábor írta:117 mérkőzést játszott a Barcaban?![]()
Az espn szerint csak 66 mérkőzésen, a liga hivatalos oldala szerint pedig 73 mérkőzésen szerepelt a primeraban amin 19gólt lőtt.
Nem hinném, hogy még 51 v. 44 egyéb(bl, kupa, stb.) mérkőzésen játszott volna.
bár....
Enrique írta:Ennek most utánajárok, mert ez nagyon kevésnek tűnik nekem. 30 felett legalább lőtt.
Gyula hivatalos honlapján fenn van pályafutása összes gólja, és így 26-ot számoltam, amit nálunk lőtt tétmeccsen.Evilgrim írta:Wikipedian azt írja,hogy 117 mérkőzésen (23 gól)
hát 23at találtam legtöbb helyen, de pl. a vididben ami kint volt elvileg 25 van bár nem számoltam, aztán abban még az ideiek nincsenek is benne, egyszóval fogalmam nincsnoname írta:Giuly mindig is az egyik nagy kedvencem volt és lesz, nagyon örülök h az egyik kedvenc csapatomba, a Romába ment.A fizetése is jó lesz.
Nem tudja valaki h összesen hány gólt lőtt nálunk
noname írta:Giuly mindig is az egyik nagy kedvencem volt és lesz, nagyon örülök h az egyik kedvenc csapatomba, a Romába ment.A fizetése is jó lesz.
Nem tudja valaki h összesen hány gólt lőtt nálunk
Amúgy meg... Sok sikert neki, de örülök, hogy elment.Eurobarca írta:Három szép évet töltött Ludo a Barcelonában, ezalatt 117 tétmérkőzésen 26 gólt lőtt, amelyek közül minden bizonnyal a Milan elleni gólja él leginkább a saját, és a szurkolók emlékezetében is, amelyel belőtte a gárdát a BL fináléba.
Csak a közelmúltból: Dutruel, Petit, Christanval...régebbről Blanc, Dugarry.lionelmessi19 írta:Én így tudtam. Tévedek?Replay írta:ööö, olvasom a főoldalon a hirt: a klub első francia légiósa?
Én így tudtam. Tévedek?Replay írta:ööö, olvasom a főoldalon a hirt: a klub első francia légiósa?
asroma.huA Roma vezetősége megállapodott a Barcelonával Ludovic Giuly leigazolásával kapcsolatban.
A legutóbbi olasz lapértesülések szerint Giuly jelenleg Rómában tarózkodik annak érdekében, hogy a mai napon véglegesítsék a személyes megállapodást is. A Roma 2,8 millió fontot fizet a játékosért, aki 3 éves szerződést köt a klubbal és évi 1,4 millió fontot keres majd, plusz a bónuszok.
Eközben Gianluca Curci megállapodott a klubbal és 2011-ig meghosszabbította a szerződését.