Giuly kicsit kisebb,de szuper!
Ludovic Giuly #2
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én is csak sok sikert kívánok neki! Remélem megtalálja számításait Rómában!
És ha ott van beszélgessen el keresztény Chivuval!
És ha ott van beszélgessen el keresztény Chivuval!

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Mardel
- Jugador d'estrella
Igy van, ha nem is a legtechnikásabb focista volt a csapatban, de én mindig is csíptem benne a küzdeni tudást! A milan elleni gólját pedig nem felejtem....beb@sztad Giuly!
(szerk: úgy látom nem csak nekem emlékezetes
)
Sok sikert Neki!
(szerk: úgy látom nem csak nekem emlékezetes

Sok sikert Neki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2007.07.17. 11:01:06-kor.
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Csíptem nagyon Ludot, nekem a legszimpatikusabb francia focista 
Remélem kap majd játéklehetőséget bőven Romában és nyernek is 1-2 kupát amíg ott van
a milán elleni gólját még jó darabig nem felejtem el

Remélem kap majd játéklehetőséget bőven Romában és nyernek is 1-2 kupát amíg ott van

a milán elleni gólját még jó darabig nem felejtem el
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Megesik! Főleg az a jó, ha zat írják xy Manchester igazol! De melyikbe? 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
MegesikHenry írta:oops...ozsimiki írta:
Milyen M.U.![]()
Esetleg M.C.
Manchester City
...
elsőre Manchester United -nek olvastam...
gyorsan olvastam el a hírt

M.U.azért túl nagy klubb ahhoz,h egy nagyon hanyatlóban lévő Gyulát akarjon a soraiban tudni...és Fergusson sem hüle...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Milyen M.U.Henry írta:Huh, nagyon remélem, hogy sikerül átigazolni Mottával együtt
Jó helyen lesz ott MU -nDe azé MU is erős csapat, szal ne legyen töketlen ott.

-
- Barça B
A mór megtette kötelességét a mór elmehet...
Ilyenkor mindenki mindenfélét nyilatkozik. Túl sokat nem érdemes ezekkel foglalkozni.
Ami pedig a játékát illeti: 2006 tavaszáig fontos kiegészítő játékos volt. És már a Milan elleni gólja miatt is a pozitívumok kerülnek túlsúlyba.
Ilyenkor mindenki mindenfélét nyilatkozik. Túl sokat nem érdemes ezekkel foglalkozni.
Ami pedig a játékát illeti: 2006 tavaszáig fontos kiegészítő játékos volt. És már a Milan elleni gólja miatt is a pozitívumok kerülnek túlsúlyba.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem lesz könnyű eladni, remélem sikerül azért!
-
- Jugador del Barça
De nagyon úgy néz ki, hogy marad!Scorpio írta:Én is így vagyok vele!lionelmessi19 írta:Én annyira nem sajnálom. Már hogy elmegy. Amugy szimpatikus srác, tényleg, de a játékától soha nem dobtam hátast, amit meg mostanság csinál... hááát.Scorpio írta:Sajnálom, de be kellene látnia, hogy mennie kell!
VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Emlékszem pár beszólásodra vele,és Gudyval kapcsban,szóval nem nehéz ezt hinni...mégha az adott meccsen igazad is volt,és gyérek voltak,meg úgy általában is,de a szavak amivel illetted,na meg az egész karrierjüket olykorlionelmessi19 írta:Hát ahogy gondolod. Ha nem hiszed el, nem hiszed el, akk még egy minuszpontom van nálad.ozsimiki írta: Te se rám,de amikor írtad,akkor biztos voltam benne,h ismét a régi dolgok miatt írsz így róla,nem azért ahogy most áll a szénája....útólag is bele lehet magyarázni,h azért szerencsétlen,mert töketlenkedik,stb...én így látom,de ezzel le is zárhatjuk a témát.

Gyula meg szntem sem ártana ha keresne más csapatot,nem hiszem,h tudna annyit újjulni,h legyen esélye bekerülni!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én is így vagyok vele!lionelmessi19 írta:Én annyira nem sajnálom. Már hogy elmegy. Amugy szimpatikus srác, tényleg, de a játékától soha nem dobtam hátast, amit meg mostanság csinál... hááát.Scorpio írta:Sajnálom, de be kellene látnia, hogy mennie kell!