Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dickricsi írta:A madrid valszeg viszi a fiatalos külsejű (alig 47-nak néz ki) Robben-t. Én nem tartom őt rossznak, de eléggé sérülékeny és hisztisnek tűnik. Érte is ki kell 24 milla körül pengetniük. (vicces, hogy anno a )....
Én tudtam, de gyakorlatilag lényegtelen hír. Valamikor láthattatok már a Barca Palaci kapcsolatról cikket itt eurobarcán, na azóta annyi változott, hogy kezdtek egyezkedni a felek, és már majdnem zsebben volt a gyerek.Atesz írta:Érdekesség, hogy az ez évi átigazolási szezon kezdetén a Barcelona 14,9 millió fontért már félig megszerezte Palaciot, de néhány nappal később leigazolták Henryt, így vissza kellett, hogy mondják az ajánlatukat.
Erről tudott valaki???![]()
Egyszer játszott már Anelka az Arsenalban, és lehet nincs túl jóban Wengerrel...noname írta:Palaciót és szívesen láttam volna itt, de csak cserének Guddy helyett.Azon a szinten nincs h elsőszámú csatár legyen az Arsenalban.Miért nem csapnak le mondjuk Anelkára?
Én meg nem hiszem!!!Picsókpista írta:Meg is tesz mindent ebben tényleg jobb.Ez nem is vitás.Tudásra viszont mögéjük szorul.Én 1000-szer jobbnak tartom Puyolt mint Ramost vagy Militot..Ő mindent megtesz a Barcáért..
Igen picsók kolega. Ez így van. Csak hát érdemes tudni, hogy hogy állnak az egyenletek...Picsókpista írta:Meg is tesz mindent ebben tényleg jobb.Ez nem is vitás.Tudásra viszont mögéjük szorul.Én 1000-szer jobbnak tartom Puyolt mint Ramost vagy Militot..Ő mindent megtesz a Barcáért..
Meg is tesz mindent ebben tényleg jobb.Ez nem is vitás.Tudásra viszont mögéjük szorul.Én 1000-szer jobbnak tartom Puyolt mint Ramost vagy Militot..Ő mindent megtesz a Barcáért..
Ajjjjjjjjj Pepe hol van Militotól ne vele példálozzál. Milito 20.5-ért is jobb igazolás mint Pepe lett volna akár csak 18-ért isPicsókpista írta:Mint ti Militót pl. 20.5 az ára. Fizetni 17 körül kell.Ha nyertek vele 4 éven belül egy bajnokságot amire nagy az esély akkor megy a többi lé...legalábbis én igy hallottam.Lehet nem igaz.Részletre vesztek egy Pepe szintű játékost? Laughing Nem tudom, lehet hogy ez csak számomra vicces.
Nálunk volt már ilyen pl Baptistával.
Ezt a hírt én is csak ugy hallottam hogy nem hivatalosan megerősitve.
Talán 2-3 év alatt kell fizetni az árát.Ezért lehet ez a nagy eltérés a hirek közt.Mert a teljes összeg 30 mill Eu. De fizetni lehet hogy csak tizen valahányat kellett most....
Ez persze nem hivatalos.
Az hogy Pepe milyen azt nem tudni.Sokan azt mondták róla hogy nagyon jó védő és erősiteni fog.Persze ez lehet egyszerű szívélyeskedés is.Mondjuk pártatlan emberek mondták.Gondolom hogy nem ismeretlenbe vették meg,mert az nagy csúfság lenne....
Én azt mondom szeptembertől kiderül.Sokan jöttek már akiket leirtak,vagy sokalták az árát aztán beválltak-persze ennek az ellenkezője is volt szépen.Az hogy nem volt válogatott az fura.Azt mondja nem akar a Brazilban játszani mert Portugálnak vallja magát,papirja meg még nincsen róla...állitólag most lesz.Scolari számolna vele.Ezek igazából hírek...
cannavaro felejtős náluk, állítólag átadóra kerültbati1989 írta:Istenem minek ez a Pepe!Ott van Cannavaro aki azért nem ügyetlen meg Metzelder is jó!És az legalább ingyé volt!Meg Ramos is alapjában véve véleményem szerint középhátvéd!De kicsit vicces....Henry 24 boci Pepe 30
Már volt.Sylvinho_ írta:Remélem még nem volt: Carlos Alberto a Werderbe ment. Diego-val lesz egy kis szamba, bár nem hiszem, hogy meg lehet állítani a Bayern-t.