Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel nekem teljes katasztrófa a tegnapi két meccs..Nagyon szurkoltam a Copán az argentinoknak és itt Mexikónak.sasi1 írta:U20 VB 1/4 döntő: Argentina - Mexico 1-0
Ezexerint nem volt kisárgázva mert játszottBalika Gaucho írta:Nem néztem a meccs előtti beszélgetést , hogy hogy Verón játszhatott? Nem volt kisárgázva??
És Tevez egyet és zsebben a meccs...lionelmessi19 írta:Szerintem Messi rúg 2őt.sasi1 írta:Argentína sajnos nem fog fordítani, jól védekeznek a brazilok, és sajnos Messit is jól körbefogják.......
Szerintem Messi rúg 2őt.sasi1 írta:Argentína sajnos nem fog fordítani, jól védekeznek a brazilok, és sajnos Messit is jól körbefogják.......
Remélem nem is fogjuk.FCB_gábor írta:Marquez nem rossz rugó, chivu gyerek se, Mátrix se, meg vannak még biztos akik jól lőnek:)
tizenegyest azért illik berugni egy focistának
megnézném Oleguer hogy rug büntetőt, nem emléxem, hogy láttam volna már rugni
Sztem inkább Kedden.barca99 írta:Ma este 20.15-től élőben a Eurosporton Werder Bremen - Liverpool barátságos mérkőzés.
Argentína nem Mexikóval játszik az elődöntőben?noname írta:Elég komoly meglepetések.A spanyoloktól és amerikaiaktól többet vártam.Így már az igazi döntő sztem az Argentin-Mexikó lesz.Hajrá Mexikó, hajrá Dos