Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, néha kavargatott. Asszem tőle indult az az akció amikor Riquelme lőtt kapufára...lionelmessi19 írta:Messi azért megcsinált 1-2 helyzetet. De amugy tényleg nem róluk szól.kovinho írta:És köze nincs a meccshez egyenlőre, se Messinek, se Robinho kollégának...
Messi azért megcsinált 1-2 helyzetet. De amugy tényleg nem róluk szól.kovinho írta:És köze nincs a meccshez egyenlőre, se Messinek, se Robinho kollégának...
Brazil-Argentina 2-0Hogy ne csak off-oljunk.
Ma Robinho vs. Messi.
Ki nyer? (Messi)
Azért annyira még nem hülye a real vezetőségeHa ez igaz, akkor én azon nyomban lecsapnék Marcelora
Nem is rossz ötlet.Olcsón megkapnánk és Silva helyett jó lenne.Remélem Laportáék nem vicceltek azzal h kihasználják az adódó lehetőségeket.Atesz írta:Ha ez igaz, akkor én azon nyomban lecsapnék Marcelora![]()
![]()
14:46 - A "The People" szerint Schuster átadólistára tette Cannavarot (ez ellentmond a spanyol híreknek), és a Chelsea szeretne rá lecsapni.
14:41 - A Marca szerint 6 játékos: Salgado, Helguera, Mejía, Marcelo, Emerson és Baptista került átadólistára.
Az sztem egyáltalán nem baj h valaki egyik csapatból a másikba megy, de sajnos Saviolánál más a probléma.Scorpio írta:Barca-Real: az árulók csapata
Tizenegy futballista szerződött közvetlenül egyik spanyol sztárklubból a másikba: kilenc barcelonai Madridba, mindössze két fővárosi Barcelonába. Az első 1933-ban váltott, a legutóbbi, Javier Saviola a napokban költözik, hogy csatlakozzon a Realnál Bernd Schuster vezetőedzőhöz, aki 1988-ban maga is ezt az utat járta be. Michael Laudrup mindkét gárdával tönkreverte a másikat, Figót megdobálták a Nou Camp-ban, Luis Enrique a Barcelonában lett világklasszis: összeszedtük, kik igazoltak az ellenséghez.
http://index.hu/sport/foci/rebar0711/
Nehéz az igaz ellen hadakoznod...Te elmebeteg vagy, komolyan!
Légyszives szóljatok rám, ha még egyszer reagálok ennek az úriembernek a hsz-re.! Komolyan mondom, kezdek megijedni tőled..
Attól még lehet rá válaszolni nem nagymenő? Felesleges Iwiw-el fáradnod ha nem vagyok rajta....megkíméllek pár perc felesleges fötréstől.Senki nem kérdezte, hogy iwiw tag vagy-e...
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy még ebben is kanyhalózol, te "megmondom a frankót" kamukirály!
Mintahogy már többször is leirtam , eléggé alaposan utánnajártam ennek mielőtt kijelentettem ezt.Nem én jöttem höbörögni ide...itt ez volt...és van is...RMCF: pont ez az, te nem aljas sértéseket írsz, hanem embereket ingerlő, vagy vitatémákat elindító hszeket, amiből jönnek a sértegetések, mindig kiélezed a dolgokat, úgyhogy nem hiszem hogy vki is a te hatásodra változott meg, max még jobban utálja a madridistákat, gratulálok, ez aztán a teljesítmény!
nemfogsz, Saviola nemfog többször a realba igazolnigrecki írta:Örülök, ha ennyire tetszik... Többet hasonló karikatúrát nem szeretnék látni...
Nagyon király kép!Zozzy 5 írta:Már kész is az első...Sokat mondó...