Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MegesikHenry írta:oops...ozsimiki írta:
Milyen M.U.![]()
Esetleg M.C.
Manchester City
...
elsőre Manchester United -nek olvastam...
gyorsan olvastam el a hírt
Milyen M.U.Henry írta:Huh, nagyon remélem, hogy sikerül átigazolni Mottával együtt
Jó helyen lesz ott MU -nDe azé MU is erős csapat, szal ne legyen töketlen ott.
De nagyon úgy néz ki, hogy marad!Scorpio írta:Én is így vagyok vele!lionelmessi19 írta:Én annyira nem sajnálom. Már hogy elmegy. Amugy szimpatikus srác, tényleg, de a játékától soha nem dobtam hátast, amit meg mostanság csinál... hááát.Scorpio írta:Sajnálom, de be kellene látnia, hogy mennie kell!
Emlékszem pár beszólásodra vele,és Gudyval kapcsban,szóval nem nehéz ezt hinni...mégha az adott meccsen igazad is volt,és gyérek voltak,meg úgy általában is,de a szavak amivel illetted,na meg az egész karrierjüket olykorlionelmessi19 írta:Hát ahogy gondolod. Ha nem hiszed el, nem hiszed el, akk még egy minuszpontom van nálad.ozsimiki írta: Te se rám,de amikor írtad,akkor biztos voltam benne,h ismét a régi dolgok miatt írsz így róla,nem azért ahogy most áll a szénája....útólag is bele lehet magyarázni,h azért szerencsétlen,mert töketlenkedik,stb...én így látom,de ezzel le is zárhatjuk a témát.
Én is így vagyok vele!lionelmessi19 írta:Én annyira nem sajnálom. Már hogy elmegy. Amugy szimpatikus srác, tényleg, de a játékától soha nem dobtam hátast, amit meg mostanság csinál... hááát.Scorpio írta:Sajnálom, de be kellene látnia, hogy mennie kell!