Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ayala-nak a Valencianál lejárt a szerződése a Villareal ingyen lecsapott rá most még úgy tovább adta h nem is játszott náluk a Zaragozának, mivel úgye kellett nekik egy argentin védő Milito helyettnoname írta:Ayalanak nem lejárt a szerződése?
Én úgy tudom,h ennyit fizetett volna a Villareal is és modt nem nekik kell kifizetni hanem a Zaragozának szóval 1 Ft nem nyertek rajra!noname írta:Nemtom volt-e már:AyalaZaragoza.6 milláért vették a Villarealtól.A Villareal nyert rajta 6 milliót , pedig még egyetlen meccsen se szerepelt náluk.Még télen megegyezett vele a Villareal.Egész jól üzletelnek.
Mint ti Militót pl. 20.5 az ára. Fizetni 17 körül kell.Ha nyertek vele 4 éven belül egy bajnokságot amire nagy az esély akkor megy a többi lé...legalábbis én igy hallottam.Lehet nem igaz.Részletre vesztek egy Pepe szintű játékost? Laughing Nem tudom, lehet hogy ez csak számomra vicces.
Részletre vesztek egy Pepe szintű játékost?Picsókpista írta:Nem tudni még mindig pontosan mi volt a Pepe ügyben,állitólag részletekben kell megfizetni ezt a 30 mill eut-több év alatt.ugy nem rossz üzlet.De a 30 nem biztos még....nem arra, hogy ti Pepéket 30 millióért vesztek...
Nem tudni még mindig pontosan mi volt a Pepe ügyben,állitólag részletekben kell megfizetni ezt a 30 mill eut-több év alatt.ugy nem rossz üzlet.De a 30 nem biztos még....nem arra, hogy ti Pepéket 30 millióért vesztek...
Igen, minden bizonnyal arra gondoltom, hogy miként ügyeskedtek a reklámbevételeitekkel, nem arra, hogy ti Pepéket 30 millióért vesztek...Picsókpista írta:Igaz.Visszaszorultunk a második helyre a MU után, a legtöbb profit termelésében.A Villarreal meg tényleg jól üzletel, a Real tanulhatna tőlük...
Igaz.Visszaszorultunk a második helyre a MU után, a legtöbb profit termelésében.A Villarreal meg tényleg jól üzletel, a Real tanulhatna tőlük...
Kiváncsi vagyok, mit szól ehhez Ayalanoname írta:Nemtom volt-e már:AyalaZaragoza.6 milláért vették a Villarealtól.A Villareal nyert rajta 6 milliót , pedig még egyetlen meccsen se szerepelt náluk.Még télen megegyezett vele a Villareal.Egész jól üzletelnek.
Nem volt,a Portugál válogatottban szeretne játszani.Most intézi a papirjait.Ha meglesz elméletileg nem lesz akadálya a Portugál válogatottban a szereplésének.Gondolom vagy kétszer berakta Dunga...
Gondolom vagy kétszer berakta Dunga...bati1989 írta:Carlos Alberto télleg nagy igazolás!Nagyon gyors, technikás jól cselez!
Ez a Pepe gyerek akit a Margit megvett volt már egyáltalán válagott vagy vmi?Vagy vmi ilyesmi?30 bocit egy ilyen játokésrt..!Nevetséges!
Nagyon jó igazolás.... Egyik legjobb volt mikor a Portó Bl-t nyert Deco-val , Mourinho-val.noname írta:Carlos AlbertoWerder
Játszani még nem láttam, de sok jót hallottam róla.
azt hittem már h a midlüszbró-s boateng....el fuero írta:6m fontért jött a Herthatól. A posztját nem nagyon tudom, de ahogy emlékszem középpályás(FM 07-ben az) a Hertha hivatalos honlapján is TKP-nek van írva.
Na, neki sincs ki a négy kereke!el fuero írta:Cristiano LucarelliSahtar Donyeck