Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki nem kérdezte, hogy iwiw tag vagy-e...Picsókpista írta:Nem vagyok Iwiw tag. Hülyeség....Madridista és Eubarca tag vagyok-azok az érdekes.Ráadásul kaposvári...
Még mielőtt megkeresné vki az iwiwen...
A madridistán mondjad a frankót és nem ittNem ez a baj itt....csak ennek van beállitva....a baj az hogy van valaki aki megmondj a afrankót...nehéz elviselni hogy szóvá eszik a hibákat.
Miklós: Amiről én bszélek az egy eltulzott durva ellenségeskedés...a bajom az eltulzott szón van...és a közönséges hangvételen.ozsimiki írta:A legnagyobb baj veled,h madridistán pont ellenkezőjét teszed,mint amit itt elvársz...szóval nem az a baj,h egy reálos löki az igét,hanem,h pont Te...aki semmivel sem vagy különbb ott,mint itt Mi....felőlem leírhatod a személyi számod is,akkor is kétszínű ****nak tartalak
Nem vagyok Iwiw tag. Hülyeség....Madridista és Eubarca tag vagyok-azok az érdekes.Ráadásul kaposvári...
Még mielőtt megkeresné vki az iwiwen...
Saviola: Köszönettel megyek a Barcától, ahol mindig is támogattak.Mr. Master írta:Valaki fordítaná, hogy melyikőjük mit mond?
Te tényleg nem tudsz olvasni, vagy csak mindenképpen el szeretted volna sütni ezt a sziporkát?Picsókpista írta:Honnan tudod mekkora a károm?Ő tényleg egy méretes fallosz, de most ezzel mi volt a baj?
Nem irok én rosszat...csak lehet nem olyant ami szivmelegető,de attól még lehet igaz...
Én meg azt hogy nem tudok átnyulni a gépen...Ordog írta: mikor meglátlak itt annyira sajnálom hogy nem vagyok modi
Az a probléma, hogy az esetek döntő többségében csak olyan hozzászólásaid vannak, amelyekkel csak ingerled az itteni fórumozókat. Lehet kritikát megfogalmazni a csapatunkkal szemben, de nem oly módon, ahogy Te teszed. Úgy látom élvezed, ha okkal ok nélkül provokálhatod az ittenieket. Elég gyenge jellemre vall az efajta viselkedés. Szerintem is jobb lenne, ha távoznál a fórumról (bár én csak egy "mezei" BARCA szurkoló vagyok)!!!Nem irok én rosszat...csak lehet nem olyant ami szivmelegető,de attól még lehet igaz...
Már bocs, de nem tudsz olvasni.Picsókpista írta:Kevesebbet fog keresni.Ráadásul nem sokkal fog többet keresni a RMnál, mint BCNban keresett volna az új szerződéssel
Miért nem játszott?RMCF mit játszod itt a hülyét??? Feljössz provokálni, mikor te is tudod hogy miért nem játszott...
ENNEK meg mi a baja?Bakker miért adtok még ENNEK (igen ennek,nem neki) a szavára...egy provokatőr pöts
egyszer majd ha egyenlő mércével mérsz akkor fontos lesz a HSZ-ed...addig nem ér semmit.Attól hogy valaki Realos attól nem kisebb ember bármennyire is azt akarod elérni...RMCF, jobban jársz, ha odaát teszed az eszed.Azért nem érdemes ide írogatnod h csak provokálj mindenkit. Írjál normális dolgokat vagy húzz a ****
Honnan tudod mekkora a károm?Ő tényleg egy méretes fallosz, de most ezzel mi volt a baj?
Kevesebbet fog keresni.Ráadásul nem sokkal fog többet keresni a RMnál, mint BCNban keresett volna az új szerződéssel
Bakker miért adtok még ENNEK (igen ennek,nem neki) a szavára...egy provokatőr pötsssOrdog írta:RMCF mit játszod itt a hülyét??? Feljössz provokálni, mikor te is tudod hogy miért nem játszott...
Miért kellett volna hálásnak lennie? egy botlábú Guily,egy hipernagyképű bálnavadász,egy gyenge és derékig szőke Maxi,egy kitudja hol van Ezquero jobb ? Egy frászt....Javier Saviola megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját Madridban. A Real újdonsült futballsztárja újra boldog és nem tartja magát árulónak.
A még mindig csak 25 esztendős csatár mosolyogva nyilatkozott a sajtó képviselőinek a madridi bemutatkozás alatt. Saviola őszintén beszélt érzelmeiről, amikor azt mondta: nagyon boldog, hogy a Real Madridhoz igazolt.
- Nem érdekel, ki mit gondol a klubváltásomról, én nem tartom magam árulónak. Végre újra boldog vagyok, itt van velem mindenki, aki fontos az életemben, és a világ egyik legjobb csapatának futballistája vagyok. Kell ennél több? – mondta az apró termetű támadó.
Érdekesség, hogy Saviolát több egykori csapattársa is felhívta telefonon, és gratulált neki új szerződéséhez. A játékos természetesen kitért a barcelonai korszakra is, mely mint mondta: nem volt éppen felhőtlen.
- Nagy tervekkel érkeztem Barcelonába, ahol azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan terveztem. Fájó, hogy a vezetők nem bíztak bennem, így nem volt más választásom, el kellett hagynom a katalánokat. Meglepődve hallottam, Joan Laporta szavait, melyekkel inkább nem is foglalkozom. Az elnök úr talán nem hallotta búcsúbeszédemet a Nou Campban, abban ugyanis elmondtam, hogy senkire sem haragszom, békében távozom Barcelonából – nyilatkozta a Nyúl becenévre hallgató klasszis.
Laporta egyébként azt kifogásolta, hogy Saviola épp az ősi rivális Real Madridhoz igazolt. A katalán klub első embere szerint, ha csatár egy kicsit is hálás akart volna lenni a gránátvörös-kékeknek, nem fogadja el a Real ajánlatát, hiszen egy tucatnyi csapat hívta, bárhova eligazolhatott volna.
Eközben a királyi gárda új trénere, Bernd Schuster újfent kijelentette: nagyon örül, hogy az argentin sztár csatlakozott a kerethez, vele ugyanis sokat gyorsul majd a csapat játéka.
- Jólesett hallani Bernd Schuster szavait. Egy játékosnak mindig felemelő érzés, ha érzi edzője bizalmát. Igyekszem majd a pályán meghálálni ezeket a dicséreteket, ahogyan a közönség kegyeibe is minél előbb szeretnék beférkőzni – fejezte be Saviola.