Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt egyedül találtad ki vagy segitettek????nekem tetszik csak ugy hogy a hát a barca s kullog hazaKrojf írta:Komáim!
Azért az szép lesz, amikor azt énekeljük szenteste, hogy:
"Jaj, de szép a karácsonyfa,
Ragyog rajta sok Barca-gyertya,
Itt egy pár gól és ki kapta,
Hát a Real 's kullog haza!"
(Barca-Real: december 23!)
Előre látja ezt Krojf komátok.
Adj neki disznófejet....Mindegy is, a számomra megszűnt létezni, és remélem megkapja a maga disznófejét - megérdemli.
Hát, én elolvastam az egész nyilatkozatot, de nem kiragadott félmondatról van szó. Mindegy is, a számomra megszűnt létezni, és remélem megkapja a maga disznófejét - megérdemli.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
hát krojf ez szép voltKrojf írta:Komáim!
Azért az szép lesz, amikor azt énekeljük szenteste, hogy:
"Jaj, de szép a karácsonyfa,
Ragyog rajta sok Barca-gyertya,
Itt egy pár gól és ki kapta,
Hát a Real 's kullog haza!"
(Barca-Real: december 23!)
Előre látja ezt Krojf komátok.
Nem úgy volt hogy mi nem akartuk elengeni, de ő menni akart?Boixos írta:pedig abszolút nem biztos, h fabregas hozzánk jönne. annak idején elég lazán lepasszoltuk az első "jöttmentnek", és hát ez lehet, h mély sebeket okozott a gyereknél...
Én is reklamáltam miatta, ha minden igaz, leszedtékBoixos írta:akkor ezt tegyétek be kisbetűkkel a gyorshír-ajánlótokba is, és akkor nem kell jönnöd helyretenni a dolgokat.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
akkor ezt tegyétek be kisbetűkkel a gyorshír-ajánlótokba is, és akkor nem kell jönnöd helyretenni a dolgokat.El Madridismo írta:Akkor ideis beírom
ezzel sajnos egyetértek nem fog hhozzánj jönni a Barcelonahoz valo kötödése miattRaziel írta:Fabregas biztos h nem megy oda,mert katalánha visszajönne spanyolországba,tuti h hozzánk jönne.
ja, lehetne egy kicsit diplomatikusabb is a gyerek, már ha nem a grimm testvérek voltak a hír forrásai. remélem, azért nem fog nyilvánosan lehugyozni egy barca mezt.Atesz írta:20:44 Saviola: "Mindig ide akartam jönni!"![]()
Bár nagyon rosszul esik, ha tényleg ilyeneket nyilatkozgat...
Ha tényleg ezt nyilatkozta akkor javaslom: Álljon egy tükör elé, és hosszas koncentrálás után köpje le azt...Atesz írta:20:44 Saviola: "Mindig ide akartam jönni!"![]()
Bár nagyon rosszul esik, ha tényleg ilyeneket nyilatkozgat...
barca99 írta:19:44 - A katalán Sport szerint Fabregas 24 órás gondolkodási időt kért az Arsenal vezetőitől. Amennyiben végül a távozás mellett dönt a Real Madrid egy 30 milliós ajánlatot tesz majd érte az Arsenalnak. Ha az üzlet nem jönne létre a Real Madrid a Wesley Sneijder / Riquelme duó egyikét szerződtetné.
Remélem Fabre nem megy, legalábbis nem engedjük. Sneijder is egész jól nyomja. Riquelme meg... Copán jól nyomja, Villarealban is volt egy jó éve, de igazából nem hiszek már benne.