Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy érzem Alfio 'Coco' Basile tud valamit, talán a legjobb argentin edző az elmúlt 10 évben - Pekerman mellett.Balika Gaucho írta:Hát a mostani Argentín keret bombaerős.
Csak ha valaki kiesik a csapatból nincs aki teljesen tudná pótolni. Crespot még Tevez tudja , de kiváncsi leszek Veront ki helyettesíti.
Basile nagyszerűen összerakta a csapatot. Mascherano - Cambiasso - Veron - Riqelme középpálya elől Messi - Tevez (Crespo)
Védelem meg eddig is jó volt.
Győzzön a szerencsésebb a döntőn!
VeronBalika Gaucho írta:Hát a mostani Argentín keret bombaerős.
Csak ha valaki kiesik a csapatból nincs aki teljesen tudná pótolni. Crespot még Tevez tudja , de kiváncsi leszek Veront ki helyettesíti.
Basile nagyszerűen összerakta a csapatot. Mascherano - Cambiasso - Veron - Riqelme középpálya elől Messi - Tevez (Crespo)
Védelem meg eddig is jó volt.
Győzzön a szerencsésebb a döntőn!
Azért ha be lennének hivva a nagy sztárok a brazil keretbe,akkorsem lenne sztem erősebb mint az Argentin keret.barca99 írta:Ha Dungát elküldik, jelöltetem magam.![]()
--------Julio Cesár----
------Juan---Naldo---Lucio
Alves---GSilva---vkp--Marcelo
-------R10-------Kaká
-----------Adriano------
Viccet félretéve olyan embereket nem hív be, akik simán megérdemelnék, és nem WLove szintűek...
Fifába? Túrót! FM-ben Copát nyertem, pont az Argrentínokat verve!Sharkinho írta:Attól, hogy Fifába jó vagy, még nem biztos, hogy....![]()
![]()
Ha így nézzük akkor én is ezért szorítokbarca99 írta:Én is szeretem a brazilokat, de egy ilyen tré keret szót sem érdemel! Egyértelműen Argentínának szurkolok, már csak Messi miatt is. Sőt, annak örülnék a legjobban, ha jól kiütnék a Selecaót, mert akkor tuti elzavarnák Dungát a 3.14csába. Ez az ember anyira...
Az asszem 4-1 volt.ozsimiki írta:Én Brazil fan vagyok,de az Argentinok kegyetlen jók,és mivel ott nyomja Messi,már nem is szurkolok ellenük,sőt ha számomra jelentéktelen ellenfél ellen nyomják,akkor még szurkolok is nekik....
Szntem 3-1 nyer ArgentinaAmúgy vagy konferencia kupa döntőben,vagy copa döntőben nemrég a Brazilok 4-0 ra verték szntem Őket,szóval van miért visszavágni! Remélem nem sikerül!
Akkor Dunga rögtön repülne.kovinho írta: akkor összeadjuk a gólokat, aszondja szóval akkor 2-0 -ra győzött Brazília ellen, + Mexikót 3-0 -ra verte meg Argentína, tehát 5-0 lesz a döntő.
![]()
![]()
Ja, és akkor összeadjuk a gólokat, aszondja szóval akkor 2-0 -ra győzött Brazília ellen, + Mexikót 3-0 -ra verte meg Argentína, tehát 5-0 lesz a döntő.noname írta:Mexikó csúnyám megverte Brazíliát, Argentína is Mexikót.Hú de le lesznek verve a brazilok.
Na sikerült végignéznem, hát nagy csodának kéne történnie hogy megszorongassák a brazilok az albicelestét....Raziel írta:Nagyon ki lesznek végezve a brazilok adöntőben![]()
A CSKA UEFA kupa menetelésében Daniel Carvalho mellett oroszlánrészt vállalt. Tényleg, D. Carvalho miért nincs kint?lionelmessi19 írta: Papíron valami CSKA-ban játszik, nem? Meg egyébként is...
Az azér annyira nem jó.