2007.07.12. 02:20:06
nem hiszem, hogy most átkozni kellene az átigazolás miatt saviolát! egyrészt sok embertől olvastam, hallottam, hogy pénzéhes, de ez azért nem is lehet igaz, mert madriban elvileg kevsebbet fog keresni! másrészt szerintem ha saviolát bírálni lehet valami miatt, az az, amit néhány hónapja nyilatkozott arról, hogy nem fogja faképnél hagyni a barcát, ennyi...
sokkal jobban szidnám a helyetekben az edzőt, mert az a pancser folyamatosan a falábú izlandit erőltette, mikor játszathatott volna focistát is! ha belegondolom magam a nyúl helyzetébe, hogy végig kellett néznie a padról, vagy néha a lelátóról, hogy az az ember butiítja a labdát a pályán, akkor szerintem én is mentem volna! madridba? akár!
azért sokaknak illene megértenie, hogy nem minden játékos gránátvörös-kék vérű, aki a barcába igazol! nem lesz mindenki olyan mély kötödésű és hű a klubhoz, mint mondjuk puyol! a mai profi labdarúgásban vannak fontosabb dolgok is, sajnos! hányszor látni, hogy egy focista márciusban a csapata címerét csókolja, májusban pedig már új csapatához ír alá! ez nem ritka. értsétek meg, hogy nem minden focista, aki felhúzza a csapatotok mezét, lesz egyből őskatalán. el kell fogadni
halkan megjegyzem, hogy madrid-drukker létemre kicsit szkeptikus vagyok saviolával kapcsolatban! tehetség volt az nem véletlen, de szerintem egy zaragozában, ahol sokat játszhatna, jobban kibontakozna! madridban nem a türelmükről híresek sajnos, és attól tartok, hogy saviola nálunk sem fog annyi lehetőséget kapni. de végülis nem ezért írtam, nem csak az a lényeg, hogy milyen focista, hanem, hogy amit tett, azért nem kell mindenképp elítélni...