Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt látható RMCF kiváló munkája. Itt mindenki elbízza magát, mindenki nagyképű.Franco írta:bizzzd csak el magad annál jobbnem örülök neki, hogy ennyire későn lesznek a classicók...lehet, hogy a madridi már tét nélküli lesz
mondjuk az felejthetetlen lenne, ha ott nyernénk meg a bajnokságot![]()
![]()
Majd meglátjuk, haver...Franco írta:Madridba ti nem fogtok nyerni erre mérget vehetsz de sajnos mi sem Barcelonabankovinho írta:Sztem nem bízta el magát, na mindegy.
Remélem hogy Madriba, és Barcelonába is győzni fogunk, csak azért is.
Franco írta:Madridba ti nem fogtok nyerni erre mérget vehetsz de sajnos mi sem Barcelonabankovinho írta:Sztem nem bízta el magát, na mindegy.
hú ebbe bele se gondoltamDos Santos írta:23-án már nem lesz Eto'o ugye?lionelmessi19 írta:Na, akkor 07-08 El Classico:
17. forduló, Nou Camp, Dec. 23
36. forduló, Bernabeu, Máj. ?
Miért ne lenne? Sztem 2008 jan végén megy el az Afrika Kupára, 2006-ban is akkor volt.Dos Santos írta:23-án már nem lesz Eto'o ugye?lionelmessi19 írta:Na, akkor 07-08 El Classico:
Madridba ti nem fogtok nyerni erre mérget vehetsz de sajnos mi sem Barcelonabankovinho írta:Sztem nem bízta el magát, na mindegy.
köszi !!. Remélem ezis nagyon izgalmas bajnokság lessz és a gyöztes a végén a REAL MADRID!!!!!Sharkinho írta:Te meg tanulj meg írni![]()
Annál jobb
23-án már nem lesz Eto'o ugye?lionelmessi19 írta:Na, akkor 07-08 El Classico:
Te meg tanulj meg írniFranco írta:bizzzd csak el magad annál jobnem örülök neki, hogy ennyire későn lesznek a classicók...lehet, hogy a madridi már tét nélküli lesz
![]()
Sztem nem bízta el magát, na mindegy.Franco írta:bizzzd csak el magad annál jobnem örülök neki, hogy ennyire későn lesznek a classicók...lehet, hogy a madridi már tét nélküli lesz
![]()
bizzzd csak el magad annál jobbnem örülök neki, hogy ennyire későn lesznek a classicók...lehet, hogy a madridi már tét nélküli lesz
mondjuk az felejthetetlen lenne, ha ott nyernénk meg a bajnokságot
Ne nézzél már hülyének. Miután rákerdeztem utánna mondta, hogy vicc volt. A legelsőben semmi nem utalt rá. Két külön hsz volt.Picsókpista írta:Egy HSZ-n belül odavolt irva hogy "VICC" és volt egy vigyorgó emotikon is....mit kellene ezen bizonygatni?
1. Mivan?Picsókpista írta:Miért nem lett sezlony?Puyolhoz szeretnék hozzászólni, mivel a kedvencem és példaképem. Írják egyesek, hogy alacsony...Semmit nem jelent, nagyszerű rugói vannak
Bátor cselekedetbárkivel felugrik
Volt egy 20 éves takony...törött orral,na az épp megverte.és nem is jellemző, hogy levegőben megverik.
Akkor Essien,Diarra mi?Egyébként a testalkata egy gladiátoréhoz hasonílt,
Ez ugye vicc? Nála Puyol sokkal jobb.A világ legjobb védői közt nálam sem Puyi az első, ha a képességeket nézzük. Az első Maldini
Ez igy van,nem is kétséges....De az, amit a Barcáért tesz, ahogy minden meccsen nyerni akar és kiteszi a szívét-lelkét a pályára és, hogy a legreménytelenebb szituációkban is biztatja a társait, az felbecsülhetetlen és példás.
Ott vannak ilyenek szerinted?Hallom, megint volt egy kis zördülés abból, hogy van egy pár gyökér mind2 oldalon. Nos, nem kell az ilyenekkel foglalkozni, megérdemlik magukat. Személy szerint nem is látogatom a Madridistát, pont az ilyenek miatt.
Egy HSZ-n belül odavolt irva hogy "VICC" és volt egy vigyorgó emotikon is....mit kellene ezen bizonygatni?Holott úgy kezdődött, hogy egy nagyképű hszre reagáltam, amiről aztán be akarták bizonyítani hogy vicc volt.
Hagyd, semmi értelme! Én már próbáltam egyszer, felesleges...grecki írta:Nem értelek benneteket? Hogy lehettek ennyire elfogultak? Tény, erősebb a keretünk, világverő támadószekciónk van! Nagyobb esélyünk van a végső győzelemre, de ez nem az FM07! Itt nem elég, ha csak felmennek a pályára és elhiszik, hogy mindenkit tönkreverünk! Ez történt tavaly is, vagy ilyen hézagos lenne a memóriátok? Én komoly kockázati tényezőt látok Rijkaardban is, és a csapatszellem is megviselheti, hogy ennyi jó játékos lesz egy helyen! Még nincs itt semminek vége. És mi lesz akkor, ha valami csoda folytán a Madrid a HÁTRALÉVŐ KÖZEL KÉT HÓNAPBAN megveszi Kakát, CR-t, Fabregast, Alvest, stb??? Ne legyetek már ennyire elvakultak!