Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Papíron valami CSKA-ban játszik, nem? Meg egyébként is...Zozzy 5 írta:Mást nem nagyon tud betenni. A nagy sztárok lemondták...És papiron azért Wagner Love se roszgrecki írta: Ameddig ilyen Vagner Love-ok játszanak a Selecaóban, addig szerintem egy perc nyugta sem lesz...
Mást nem nagyon tud betenni. A nagy sztárok lemondták...És papiron azért Wagner Love se roszgrecki írta: Ameddig ilyen Vagner Love-ok játszanak a Selecaóban, addig szerintem egy perc nyugta sem lesz...
PabloBalika Gaucho írta:
Fortunát már most "elhasználták" ha Sergio Garcia berúgja a büntetőt , azzal a lendülettel Dunga repült volna.
Minden szóval...kovinho írta:Ma jó kis meccsnek nézünk elébe, remélem hogy sikerül fennt maradnom.
Szép lenne egy Argentín-Brazil döntőt látni, Argentín győzelemmel...![]()
Elég nehéz elhinni, de amellett h Argentína az egyik nagy kedvencem, a brazilokat is bírom és szeretném ha ugyanolyan szépen játszanának mint régen, de ehhez Dunga el kell menjen.Legjobb lenne a válogtottnak, ha most lemosnák őket a döntőben Dungát kirúgnák és jönne egy normális edző.Boixos írta:várgyuk ki a végét a buginak.
Akár Mexikó, akár Argentína jut a döntőbe, sztem jó esély van arra h a brazilok csúnyán leégjenek.Dungában több a kár mint a haszon.Boixos írta:sztem csak akkor zavarják el dungát, ha netán nagyon megégnének a döntőben. ott azért nem szokták hetente váltogatni a kapitányokat.
Fortunát már most "elhasználták" ha Sergio Garcia berúgja a büntetőt , azzal a lendülettel Dunga repült volna.grecki írta:Ja, de főleg Dungán... Ekkora egy pancsert... Szerintem akkor is kirúgják, ha megnyeri a Copát, de szerintem az argentínok ellen (vagy Mahikó) Fortunára is szükségük lesz...
azért mert ez ugye nem a brazil top válogatott, ez a kapusokon is meglátszik. ilyenkor van lehetősége a 3. számú portásnak is, h villogjon.grecki írta:De miért ő véd????? Nálam Julio Cesar és Dida is jobb kapus... Bár ízlések és pofonok...Boixos írta:na nem azért, de emlékezzünk meg a brazil 11es killerről, donieber sándor marangonról (ASRoma) is, itt
2:30 kor , bár megint nem lesz áram akkor lehet hogy csúsziksasi1 írta:az Argentín - Mexico 2:30 kor, vagy 2:50 kor kezdődik mi időnk szerint??
De miért ő véd????? Nálam Julio Cesar és Dida is jobb kapus... Bár ízlések és pofonok...Boixos írta:na nem azért, de emlékezzünk meg a brazil 11es killerről, donieber sándor marangonról (ASRoma) is, itt
Ok, köszi, lehet megveszem mindkettőt.Gauchomester írta:ŐŐ, kétoldalas Eto'o meg santa Cruz, Dida Van Persie
Viszont a Sztár Sportban Abidal poszter van.. (természetesen már, mint a Barca játékosa)