Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt senki sem kérdőjelezi meg azt,h mennyit tett értünk,és,h amikor kapott lehetőséget,akkor többnyire élt vele....NEM ERRŐL VAN SZÓ..minek ezt hozod fel?varga tamás írta:2003/04-es szezonjában - amikor ugyancsak elég sokat mellőzték - 14 gólt rúgott a bajnokságban, az ideiben meg 5-öt. Egyszóval: amikor lehetőséget kapott, élt vele. De a vezetőink nem engedték levegőhöz jutni, most pedig eligazolt egy élcsapatba. Csak nehogy megmutassa, mit tud valójában, mert akkor Txikiék nézhetnek, mint borjú az új kapura. hatalmas hiba volt az elengedése.
És szerinted miért ez a két csapat jelentkezett csak értePerrero írta:Piramis bazz nem látodPIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS
kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...
Barcelona után, már csak Real Madrid van?Perrero írta:Piramis bazz nem látodPIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS
kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...
tudom hogy nem engem kérdeztél de én nem a Realba igazoltam volna ha már ezt nyilatkoztam de amugy nekem mindegy menjen oda nekünk van helyette egy HenryPerrero írta:te mit tettél volna a helyébenoname írta:Érdekel mit fog majd nyilatkozni.Ha azt h a margit a világ legjobb csapata, vagy álmai csapata..., akkor annál mélyebbre már nem süllyedhet a szememben. Van aki nem tartja Saviolát árulónak, erre ismét felhozhatnám a nyilatkozatát.Ő maga mondta h áruló lenne, ha madridba megy9:49 - Saviolát pénteken mutathatják be. Az argentin játékos 4 évre ír majd alá.-madridista
Lassan ki lehetne szedni ezt a topikot.
A kiemelés abszolut jogos.noname írta:Érdekel mit fog majd nyilatkozni.Ha azt h a margit a világ legjobb csapata, vagy álmai csapata..., akkor annál mélyebbre már nem süllyedhet a szememben. Van aki nem tartja Saviolát árulónak, erre ismét felhozhatnám a nyilatkozatát.Ő maga mondta h áruló lenne, ha madridba megy9:49 - Saviolát pénteken mutathatják be. Az argentin játékos 4 évre ír majd alá.-madridista
Érdekel mit fog majd nyilatkozni.Ha azt h a margit a világ legjobb csapata, vagy álmai csapata..., akkor annál mélyebbre már nem süllyedhet a szememben. Van aki nem tartja Saviolát árulónak, erre ismét felhozhatnám a nyilatkozatát.Ő maga mondta h áruló lenne, ha madridba megy9:49 - Saviolát pénteken mutathatják be. Az argentin játékos 4 évre ír majd alá.-madridista
Pepe oda igazolt meg ha jól tudom drentheArgentin guy írta:kíváncsi vagyok milyen lesz a Madrid védelme a szezonban..... Metzelder, Sergio Ramos, Cannavaro, Miguel Torres......elég kemény
Nem a pénz miatt. Már korábban (még az ominózus nyilatkozata előtt) leírtam, hogy én abszolút megérteném Saviolát, ha a Madridhoz igazolna. A hűségbizonyítványa után persze ez némiképpen módosul, de még így sem hordom el mindennek...barca99 írta: greckivel meg annyiben nem értek egyet, hogy ez fityisz Txikiéknek. Miért? Pénzt ígyse-úgyse kapunk érte. Nekik meg sztem olyan mindegy, hogy ezek után hova megy.