De mi ott nem jáccottunk alárendelt szerepet de ezt már télleg hagyjuk mert már elmúltFranco írta:igen tényleg egy gól van közte de a 4 nagyobb szám hagyjuk ezt a hülyeséget
Barca vs. Real
na anri után ök már nagyon nem porcelánbabázhatnak 

Best Club XX Century Real Madrid
igen tényleg egy gól van közte de a 4 nagyobb szám hagyjuk ezt a hülyeséget
- Buitre
- Jugador d'estrella
figyelj már, Capello tette be Prisast a csapatotokba?hmmmmmmm büszkék lehettek a 10 emberrel egy félidőn keresztül küzdő Barca elleni 3-3-ra
Egyébként Messi nyilván jobb Robbennél, de azért én örülni fogok a hollandnak, még ka a barcasok meg is mondják, hogy milyen lúzer banda, vettek egy önző porcelánbabát...
aláírom de egy 4-2 mégsem 3-0Franco írta:ja volt 4-2 is ugy emlékszem

ja volt 4-2 is ugy emlékszem 

hmmmmmmm büszkék lehettek a 10 emberrel egy félidőn keresztül küzdő Barca elleni 3-3-raFranco írta:emlékszem szép is volt még hazai pályán sem tudtatok megverni minket az más kérdés hogy messi a végén nagy gol lötEz hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant
Hát ti nem emlékeztek a 3-3-as El Classicora vagy semmiből nem tanultok
A 3-0 2004-ben szebb volt
Hát annyit,h Messi és Robben ég és föld ezt szerintem minden Madridista aláírja,h Messi jobb(persze aki nem elfogult)
Ez a támadó 4esnél nincs jobb ezt a Realos barátom mondta szóval ezt tartom a legnagyobb hülyeségnek ennél a világon nincs jobb!
Puyol nekünk 1értelmű,h a legjobb de ha nem a Realos Cannavarot nézzük akkor szerintem Cannavaro jobb volt ja és nem csak Terry hanem szerintem Nesta is jobb nála!
Hát erre megmondani ki a jobb Zambi vagy Ramos azt nem tudom megmondani mert Zambi a Vbén nagyot alkotott de Ramos mindig kiteszi a lelkét a pályára és tényleg az elmúlt évek legjobb iagzolása volt a Realnak!
Ja és nem csak Xavi jobb Gutinál hanem Iniesta is lásd Spo. válogatott!Mondjuk Én a leggyengébb játékosnak tartom a Madridba olyan mint nálunk Oleguer(sajnos).
Ez a támadó 4esnél nincs jobb ezt a Realos barátom mondta szóval ezt tartom a legnagyobb hülyeségnek ennél a világon nincs jobb!
Puyol nekünk 1értelmű,h a legjobb de ha nem a Realos Cannavarot nézzük akkor szerintem Cannavaro jobb volt ja és nem csak Terry hanem szerintem Nesta is jobb nála!
Hát erre megmondani ki a jobb Zambi vagy Ramos azt nem tudom megmondani mert Zambi a Vbén nagyot alkotott de Ramos mindig kiteszi a lelkét a pályára és tényleg az elmúlt évek legjobb iagzolása volt a Realnak!
Ja és nem csak Xavi jobb Gutinál hanem Iniesta is lásd Spo. válogatott!Mondjuk Én a leggyengébb játékosnak tartom a Madridba olyan mint nálunk Oleguer(sajnos).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gajeraro 2007.07.11. 16:46:48-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Azon én is hatalmasat röhögtem.Mezner2 írta:Ez hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A Fifa egy szégyen
emlékszem szép is volt még hazai pályán sem tudtatok megverni minket az más kérdés hogy messi a végén nagy gol lötEz hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant
Ez hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant

- Buitre
- Jugador d'estrella
A helyzet az, hogy a barca illetve real szurkolók nagyrésze elfogult, és egy elfogult real illetve barca szurkoló álláspontja baromira különbözik majd, hisz mind2 elrugaszkodik a valóságtól - ellenkező irányba! Mondjuk én nagyon bírom Puyolt (meg Zambrottat meg Xavit, ha a Barcaról van szó), de azért az Olümposzra nem kellene felültetni.. Jó védő és küzdeni nagyon tud (a tavalyi sétágatós Barcaból messze kitűnt), de kv-nek alacsony (pld a Nou Camp-beli Ramos gólnál esélye sem volt..), ezért sztem sohasem lesz a világ LEGJOBB kv-je. Az pedig, hogy a Puyol-Milito kettősre valaki 1ből kijelentette, hogy nem alacsony, hát ez is az elbizakodottság jele.. Jól igazoltatok, de attól még nem pottyan kezetekbe a PD vagy BL.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2007.07.11. 16:39:32-kor.
-
- Jugador del Barça
Nesta még ma is a világ legjobb védői közé tartozik. Azon kevés védők között lehet számon tartani, akik 30-as éveikben járnak ugyan, de még ma is maximálisan jó teljesítményt tudnak nyújtani. Ide tartozik Fabio Cannavaro is, aki védő létére 2006-ban Aranylabdát kapott, és ő lett a VB második legjobb játékosa. (de tudom, mindez a véletlen műve és amúgy egy Megye II-be való lúzer). Az igaz, hogy eleinte nem játszott jól a Madridban, de az idény utolsó 10-12 meccsén remek teljesítményt nyújtott.Kérlek fejtsd ki bővebben
pedig az!!!! De szerintem ugyanez a véleményed figorol.Ha sz.ted Luis Enrique egy szemét [auto_cenzúra] akkor nem tok mit mondani neked
- noname
- Llegenda del Barça
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... sc&start=0
Egyesek szidják mint a bokrot, de az értelmesebbek nem
Egyesek szidják mint a bokrot, de az értelmesebbek nem
A Fifa egy szégyen
Ha sz.ted Luis Enrique egy szemét [auto_cenzúra] akkor nem tok mit mondani nekedSwineherd írta:Ha jól tudom van egy megállapodás.
Mezner2, mi a probléma kicsicsillag?
Linkeld be léccinoname írta:Amúgy mostmár Messi a téma odaát.Érdemes olvasgatni.
Nem, láttam tavaly is az összes barca meccset ,de szerintem ö is hibázik elöre felé gyenge ,és egy átlag képességü játékos. A haja meg borzaszto!! De egy miatt tisztelem az elkötelezetsége miatt
Kérlek fejtsd ki bővebbenzizou fan írta:Tudod mit? NO COMMENT.Na nézzük
Nesta: Egy igazi Matuzalem többször volt sérült mint egészséges
Ferdinand: Rendkívül sérülékeny második kedvenc csapatomban jáccik ezért szeretem de néha olyan hibákat csinál hogy fogom a fejem
Cannavaro: NO COMMENT
A Reyes és Raúl nevű tag commentjén rendkívűl nagyot derültemlionelmessi19 írta:ide kukkants be
Swinheardról nem is beszélve