Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De mi ott nem jáccottunk alárendelt szerepet de ezt már télleg hagyjuk mert már elmúltFranco írta:igen tényleg egy gól van közte de a 4 nagyobb szám hagyjuk ezt a hülyeséget
figyelj már, Capello tette be Prisast a csapatotokba?hmmmmmmm büszkék lehettek a 10 emberrel egy félidőn keresztül küzdő Barca elleni 3-3-ra
aláírom de egy 4-2 mégsem 3-0Franco írta:ja volt 4-2 is ugy emlékszem
hmmmmmmm büszkék lehettek a 10 emberrel egy félidőn keresztül küzdő Barca elleni 3-3-raFranco írta:emlékszem szép is volt még hazai pályán sem tudtatok megverni minket az más kérdés hogy messi a végén nagy gol lötEz hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant
Hát ti nem emlékeztek a 3-3-as El Classicora vagy semmiből nem tanultok
Azon én is hatalmasat röhögtem.Mezner2 írta:Ez hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emlékszem szép is volt még hazai pályán sem tudtatok megverni minket az más kérdés hogy messi a végén nagy gol lötEz hatalmas Messi felrúgta vaktában a labdát és pont oda pattant
Nesta még ma is a világ legjobb védői közé tartozik. Azon kevés védők között lehet számon tartani, akik 30-as éveikben járnak ugyan, de még ma is maximálisan jó teljesítményt tudnak nyújtani. Ide tartozik Fabio Cannavaro is, aki védő létére 2006-ban Aranylabdát kapott, és ő lett a VB második legjobb játékosa. (de tudom, mindez a véletlen műve és amúgy egy Megye II-be való lúzer). Az igaz, hogy eleinte nem játszott jól a Madridban, de az idény utolsó 10-12 meccsén remek teljesítményt nyújtott.Kérlek fejtsd ki bővebben
pedig az!!!! De szerintem ugyanez a véleményed figorol.Ha sz.ted Luis Enrique egy szemét [auto_cenzúra] akkor nem tok mit mondani neked
Ha sz.ted Luis Enrique egy szemét [auto_cenzúra] akkor nem tok mit mondani nekedSwineherd írta:Ha jól tudom van egy megállapodás.
Mezner2, mi a probléma kicsicsillag?
Linkeld be léccinoname írta:Amúgy mostmár Messi a téma odaát.Érdemes olvasgatni.
Kérlek fejtsd ki bővebbenzizou fan írta:Tudod mit? NO COMMENT.Na nézzük
Nesta: Egy igazi Matuzalem többször volt sérült mint egészséges
Ferdinand: Rendkívül sérülékeny második kedvenc csapatomban jáccik ezért szeretem de néha olyan hibákat csinál hogy fogom a fejem
Cannavaro: NO COMMENT
A Reyes és Raúl nevű tag commentjén rendkívűl nagyot derültemlionelmessi19 írta:ide kukkants be