A haja...Franco írta:De Puyolba mi a jo?? Mert én nem tudom megfejteni.

Te se láthattál sok Barca meccset.

Tudod mit? NO COMMENT.Na nézzük
Nesta: Egy igazi Matuzalem többször volt sérült mint egészséges
Ferdinand: Rendkívül sérülékeny második kedvenc csapatomban jáccik ezért szeretem de néha olyan hibákat csinál hogy fogom a fejem
Cannavaro: NO COMMENT
ide kukkants begrecki írta:Na, hol lehet a legjobbakat nevetni, hol kötöttek beléd ennyire, qurvára nem ismerem a madridista fórumot, csak a rm vs b topicot szoktam szökőévente olvasni...noname írta:grecki, kb mindegyik.
Na nézzükzizou fan írta:Ferdinand, Nesta...Cannavaro (tudom-tudom elfogult vagyokDe lécci ne dumálj hanem mondj egy nevet aki jobb Puyi posztján mint Puyi)
Átigazolások topik sztemgrecki írta:Na, hol lehet a legjobbakat nevetni, hol kötöttek beléd ennyire, qurvára nem ismerem a madridista fórumot, csak a rm vs b topicot szoktam szökőévente olvasni...noname írta:grecki, kb mindegyik.
1. igen, megtanulhatnál magyarul írni, mert 18 évesen szégyellni való ez a kifejezésmód. Egy érettségizett magyar ember tudja már magát értelmesen, tagoltan kifejezni.sergi1989 írta:varga tamás:"margitisták annyit értenek a focihoz mint .... ki a bálnavadászathoz"
gratt varga úr ez megitcsak egy remekmű tőled,te mindenkinél felsőbrangunak érzed magad?
vagy csak ien gyenge hasonlatokkal próbálod rejtegetni a hiányoságaidat?
vagy csak egy barca drukker érthet a fochoz?mert sztm ezt még sok barca druker se osztja rajtad kivül... amugy élmény olvasni a hozzászolásaidet!
jah és tamás :majd most válasz az lesz ugye hogy tanuljak meg irni?vagy ienek!de ezt megspórolom neked:)
és 2 en jobb lesz 50 en ellen ??? ti tudjátok.Megtámadjuk... Naná
Egyedül tényleg rossz, amikor 20szoros túlerő oltogat...
Na, hol lehet a legjobbakat nevetni, hol kötöttek beléd ennyire, qurvára nem ismerem a madridista fórumot, csak a rm vs b topicot szoktam szökőévente olvasni...noname írta:grecki, kb mindegyik.
Megtámadjuk...barca99 írta:Dehogy. Én csak leírom a véleményem. Csak nehéz úgy megvédeni, hogy 20-an néznek hülyének.Franco írta:na mivan megtámadjátok a madridistát???![]()
ezért nagy hülyeség átjárni!!!! jo helyen mondomDehogy. Én csak leírom a véleményem. Csak nehéz úgy megvédeni, hogy 20-an néznek hülyének.
Szerintem minimum egy szint Terry támadásban hatékonyabb de Puyi talán valamivel megbízhatóbb játékos. (saját vélemény)grecki írta:Terry!Mezner2 írta: Mondjál egy játékost akire ki lehet jelenteni hogy jobb Puyol posztján mint Puyi
Dehogy. Én csak leírom a véleményem. Csak nehéz úgy megvédeni, hogy 20-an néznek hülyének.Franco írta:na mivan megtámadjátok a madridistát???![]()
lionelmessi19 írta:Csak előtte szólj be, és ha itt vagyok, megyek segíteni...barca99 írta:Jaja...![]()
De már nincs idegem a madridistához. 25 támadnak egyszerre, egymagam kevés vagyok.![]()
Írhatok mindent, belekötnek. Na majd este visszamegyek...![]()
![]()
![]()
![]()
Melyik nem. Ahova írtam, ott kaptam. Vagyis nem csak én... általában az volt a válasz, hogy itt eurobarcán mindenki elfogult (amiben van igazság, de nem MINDENKI).grecki írta:Most már akkor megnézem én is, melyik topic?
De lécci ne dumálj hanem mondj egy nevet aki jobb Puyi posztján mint Puyizizou fan írta:Nem. Nálunk az arány 10-ből 4-5. A "Puyol a világ legjobb védője" és a "Realnak sose lesz olyan jó védője mint Puyol" a legjobb. Ezek mindent überelnek.És ez talán nálatok is igaz, nemde?
Terry!Mezner2 írta: Mondjál egy játékost akire ki lehet jelenteni hogy jobb Puyol posztján mint Puyi
Csak előtte szólj be, és ha itt vagyok, megyek segíteni...barca99 írta:Jaja...![]()
De már nincs idegem a madridistához. 25 támadnak egyszerre, egymagam kevés vagyok.![]()
Most már akkor megnézem én is, melyik topic?barca99 írta:Jaja...![]()
De én vagyok az elfogult, amikor azt merem mondani, hogy Milito ebben a bajnokságban bizonyított, míg Pepe egy olyan bajnokságban, ahol a Porto mellett két említésre méltó csapat van. Nem is vagyok ember.Ja és persze hogy gondolhatjuk, hogy Xavi jobb, mint Guti?