Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Nálunk az arány 10-ből 4-5. A "Puyol a világ legjobb védője" és a "Realnak sose lesz olyan jó védője mint Puyol" a legjobb. Ezek mindent überelnek.És ez talán nálatok is igaz, nemde?
Mondjál egy játékost akire ki lehet jelenteni hogy jobb Puyol posztján mint Puyigrecki írta:És akkor még a Madrid szurkolók az elfogultak? Komolyan, iszonyat jó védő Puyol, nem is cserélném le senkire, de ilyet kijeleteniMezner2 írta:
Én tisztelem a Real múltját de te mien határokról beszélsz mikor a VILÁG LEGJOBB védőjét csak úgy leszarozzátok![]()
És akkor még a Madrid szurkolók az elfogultak? Komolyan, iszonyat jó védő Puyol, nem is cserélném le senkire, de ilyet kijeleteniMezner2 írta:
Én tisztelem a Real múltját de te mien határokról beszélsz mikor a VILÁG LEGJOBB védőjét csak úgy leszarozzátok
Én tisztelem a Real múltját de te mien határokról beszélsz mikor a VILÁG LEGJOBB védőjét csak úgy leszarozzátokzizou fan írta:Grecki szerencsére normális keretek között maradt. A probléma az, hogy 10-ből 8 itteni barcás komolyan túllépi a határokat.lionelmessi19 írta:zizou, és ezzel mi a baj?
Én pl birom ezt az ellentétet, normál keretek közt én is szeretek gúnyolódni veletek...
És ez talán nálatok is igaz, nemde?zizou fan írta:Grecki szerencsére normális keretek között maradt. A probléma az, hogy 10-ből 8 itteni barcás komolyan túllépi a határokat.lionelmessi19 írta:zizou, és ezzel mi a baj?
Én pl birom ezt az ellentétet, normál keretek közt én is szeretek gúnyolódni veletek...
Hát komolyan nem.. mert akkor az nem maradna bent. De néha valóban túllépik. Én is...zizou fan írta:Grecki szerencsére normális keretek között maradt. A probléma az, hogy 10-ből 8 itteni barcás komolyan túllépi a határokat.lionelmessi19 írta:zizou, és ezzel mi a baj?
Köszönöm az elismerő szavakat...zizou fan írta: Greckit (téged) tartottam/tartom a legnormálisabb/legreálisabb Barca-szurkolónak, de látom gúnyolódás ("köszönjük szépen ezt eddig nem tudtuk") nélkül te sem tudsz meglenni.
Grecki szerencsére normális keretek között maradt. A probléma az, hogy 10-ből 8 itteni barcás komolyan túllépi a határokat.lionelmessi19 írta:zizou, és ezzel mi a baj?
Greckit (tégedgrecki írta:Nem is neked címeztem, hanem azoknak, akik szerint már most eldőlt minden. Ez azért kissé túlzó, még akkor is, ha sokkal nagyobb esélyt látok a mi sikerünkre, mint az egyébként "CÍMVÉDŐ" (köszönjük szépen, ezt eddig nem tudtuk) Madridéra...Atesz írta:Grecki én pl. nem is mondtam, hogy mi ennyivel-meg annyival jobbak vagyunk, de amiket irogattak, hogy Robben pl. jobb, mint Messi, ez igencsak szánalmas dolog sztem...
Ez olyan, mint amikor írták, hogy a nem tudom milyen támadónégyes van olyan jó, mint a mi Henry-Eto'o-Messi-Ronnie négyes...
Én fosok a Realtól, tavaly is fostam tőlük, sose szabad leírni őket
Nem is neked címeztem, hanem azoknak, akik szerint már most eldőlt minden. Ez azért kissé túlzó, még akkor is, ha sokkal nagyobb esélyt látok a mi sikerünkre, mint az egyébként "CÍMVÉDŐ" (köszönjük szépen, ezt eddig nem tudtuk) Madridéra...Atesz írta:Grecki én pl. nem is mondtam, hogy mi ennyivel-meg annyival jobbak vagyunk, de amiket irogattak, hogy Robben pl. jobb, mint Messi, ez igencsak szánalmas dolog sztem...
Ez olyan, mint amikor írták, hogy a nem tudom milyen támadónégyes van olyan jó, mint a mi Henry-Eto'o-Messi-Ronnie négyes...
Én fosok a Realtól, tavaly is fostam tőlük, sose szabad leírni őket
Látod, ebben egyetértünk.grecki írta:Én sem értem őket... Viszont nem hiszem, hogy a te kérésedre egy másodperc alatt mindenki meggondolja magát...zizou fan írta:Egyébiránt megkérném az itteni kedves Barcás forumozókat, hogy próbáljanak meg felnőni. Tulajdonképpen úgy áll a helyzet, hogy a Barca igazolt négy darab játékost (Militóval együtt, nemtom ő hivatalos-e) de már rég biztos, hogy jövőre a Barca lesz a bajnok, a CÍMVÉDŐ Real Madrid pedig csak a dobogóra szorul. Ugyan már...Az elfogultság meg a bizakodás rendben van, na de ez...
Én sem értem őket... Viszont nem hiszem, hogy a te kérésedre egy másodperc alatt mindenki meggondolja magát...zizou fan írta:Egyébiránt megkérném az itteni kedves Barcás forumozókat, hogy próbáljanak meg felnőni. Tulajdonképpen úgy áll a helyzet, hogy a Barca igazolt négy darab játékost (Militóval együtt, nemtom ő hivatalos-e) de már rég biztos, hogy jövőre a Barca lesz a bajnok, a CÍMVÉDŐ Real Madrid pedig csak a dobogóra szorul. Ugyan már...Az elfogultság meg a bizakodás rendben van, na de ez...
A hozzászólásának ezen részével én sem értek egyet, de azt hiszem sokat tanulhatnál tőle, és nem csak az írásra gondolok...sergi1989 írta:varga tamás:"margitisták annyit értenek a focihoz mint .... ki a bálnavadászathoz"
gratt varga úr ez megitcsak egy remekmű tőled,te mindenkinél felsőbrangunak érzed magad?
vagy csak ien gyenge hasonlatokkal próbálod rejtegetni a hiányoságaidat?
vagy csak egy barca drukker érthet a fochoz?mert sztm ezt még sok barca druker se osztja rajtad kivül... amugy élmény olvasni a hozzászolásaidet!
jah és tamás :majd most válasz az lesz ugye hogy tanuljak meg irni?vagy ienek!de ezt megspórolom neked:)
Hát igen, ez az, amiért a Madridot az igazoláspolitikája miatt olyan sokra tartják.zizou fan írta:Arra nem gondoltál, hogy ez azért van, mert a klubok tudják, hogy a Madrid a világ leggazdagabb (?) klubja, és megpróbálnak minél több pénzt kisajtolni belőle? Az más kérdés, hogy lúzer a sportigazgatónk.Azért van, mert ők a Madrid, ők még ennyit is képesek kiadni érte. Szeretik villogtatni a pénzt, ez van...