Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.07.11. 21:08:22

nem tudom volt e már valahol, Laporta nyilatkozata Savioláról.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.11. 20:23:23

varga tamás írta:2003/04-es szezonjában - amikor ugyancsak elég sokat mellőzték - 14 gólt rúgott a bajnokságban, az ideiben meg 5-öt. Egyszóval: amikor lehetőséget kapott, élt vele. De a vezetőink nem engedték levegőhöz jutni, most pedig eligazolt egy élcsapatba. Csak nehogy megmutassa, mit tud valójában, mert akkor Txikiék nézhetnek, mint borjú az új kapura. hatalmas hiba volt az elengedése.
Itt senki sem kérdőjelezi meg azt,h mennyit tett értünk,és,h amikor kapott lehetőséget,akkor többnyire élt vele....NEM ERRŐL VAN SZÓ..minek ezt hozod fel?
Te pedig nagyon ismered az egész BArcát,az egész rivalizálást régóta...te is tudod,h ezt nem úgy fogják majd felfogni a BARCA SZURKOLÓK,H yah hát semmi baj,hisz élcsapatban a helye,akkor nembaj,h Madridba ment... :roll: :arrow: UGYAN!

De majd a Nou-ban kiderül az El Classicón,h hogy viszonyulnak hozzá,majd 100.000en,és akkor kiderül,h az utálkozóknak (én is ide tartozom),vagy azoknak lesz igazuk,akik megértik szegény szegény nyúlat....van egy olyan érzésem,h nekünk. De majd elválik...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.11. 20:20:18

Perrero írta:Piramis bazz nem látod :?: PIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS

kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...
És szerinted miért ez a két csapat jelentkezett csak érte :?: De most komolyan...el kellene gondolkodni,hogy mekkora igényei vannak....a Madrid meg persze,h ott akar betenni nekünk,ahol csak tud...és ebben partner volt Saviola..ez a gusztustalan,és ezért igenis árulóóó....!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Enrique21
Capitá del Barça

2007.07.11. 19:59:06

Kicsit olyan a szitu mint Luis Enriquénél nem?
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.07.11. 19:03:04

Perrero írta:Piramis bazz nem látod :?: PIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS

kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...
Barcelona után, már csak Real Madrid van? :roll: :oops:
Kép
Kluivert55
Barça B

2007.07.11. 18:58:19

Off: Nem értem egyeseknek miért fáj, hogy ennyi pénzünk volt vásárolni! Ha jól emlékszem tavaly nyáron alig költöttek a vezetők, bevétel meg volt rendesen!

Savolát egyébként egyáltalán nem sajnálom, persze mert sztem sokkal jobb játékosok vannak a keretünkben! Ami a góljait illeti nem emlékszem egyre sem amit nívós csapat ellen szerzett kiélezett szituációban!!! Tény nem sok lehetősége volt, dehát ő akart maradni!
Teljesen elítélem, sőt...!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.11. 17:24:55

Van olyan ember. Aki a Barcelonához tartozik, az EGYSZERŰEN NEM IGAZOLHAT MADRIDBA...
Példákat sorolhatok, ha kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.11. 16:56:40

Perrero írta:
noname írta:
9:49 - Saviolát pénteken mutathatják be. Az argentin játékos 4 évre ír majd alá.-madridista
Érdekel mit fog majd nyilatkozni.Ha azt h a margit a világ legjobb csapata, vagy álmai csapata..., akkor annál mélyebbre már nem süllyedhet a szememben. Van aki nem tartja Saviolát árulónak, erre ismét felhozhatnám a nyilatkozatát.Ő maga mondta h áruló lenne, ha madridba megy
Lassan ki lehetne szedni ezt a topikot. :roll:
te mit tettél volna a helyébe :?:
tudom hogy nem engem kérdeztél de én nem a Realba igazoltam volna ha már ezt nyilatkoztam de amugy nekem mindegy menjen oda nekünk van helyette egy Henry :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.11. 15:16:06

Jó lesz a Milito! Egyébként igazad van, kár Savioláért!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.11. 15:14:09

2003/04-es szezonjában - amikor ugyancsak elég sokat mellőzték - 14 gólt rúgott a bajnokságban, az ideiben meg 5-öt. Egyszóval: amikor lehetőséget kapott, élt vele. De a vezetőink nem engedték levegőhöz jutni, most pedig eligazolt egy élcsapatba. Csak nehogy megmutassa, mit tud valójában, mert akkor Txikiék nézhetnek, mint borjú az új kapura. hatalmas hiba volt az elengedése.
Az utálkozókat értem, de meg nem értem, és nem is fogom. A gyalázkodást pedig elfogadhatatlannak tartom. Amíg itt volt, a csapatért hajtott, de nekünk nem kellett. (bezzeg Militóra volt 20,5 milliónk)
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.07.11. 15:11:48

noname írta:
9:49 - Saviolát pénteken mutathatják be. Az argentin játékos 4 évre ír majd alá.-madridista
Érdekel mit fog majd nyilatkozni.Ha azt h a margit a világ legjobb csapata, vagy álmai csapata..., akkor annál mélyebbre már nem süllyedhet a szememben. Van aki nem tartja Saviolát árulónak, erre ismét felhozhatnám a nyilatkozatát.Ő maga mondta h áruló lenne, ha madridba megy
:roll:
A kiemelés abszolut jogos. :roll:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.11. 15:01:39

Wazze, neked ennyire szúrja a szemedet? Akkor ne látogasd... Ennyi. Nyilván van fontosabb dolguk is...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.11. 14:57:01

Lassan ki lehetne szedni ezt a topikot. :roll:
A Fifa egy szégyen
Shangyasz
Barça C

2007.07.11. 14:56:21

Én nem értek egyet Saviola döntésével!!! Saviola egy áruló!!! A Legnagyobb riválishoz igazolni ...
Argentin guy
Barça B
Kapcsolat:

2007.07.11. 14:42:20

ja, tényleg, igazad van
"Nem lehet abból élni, aki voltál, hanem abból kell, aki vagy. Ha valaki nincs jó állapotban és ennek ellenére játszik, az edző hibát követ el"

„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"

Antonio - ég veled, nyugodj békében

Més Que un club -több mint egy csapat

Forca Barca!!!!
bence 8
Jugador del Barça

2007.07.11. 14:41:17

Argentin guy írta:kíváncsi vagyok milyen lesz a Madrid védelme a szezonban..... Metzelder, Sergio Ramos, Cannavaro, Miguel Torres......elég kemény
Pepe oda igazolt meg ha jól tudom drenthe
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.11. 14:36:15

Mindenkinek igaza lenne, ha valóban az történt volna a háttérben, amire mindneki alapozza a saját véleményét. Erről sajnos nem tudunk...Szemtanuja kellett volna lenni a konfliktusoknak Saviola és a vezetőség között, plusz bele kéne látni Saviolába is, vagyis, hogy csak a pénz miatt nem ment el, vagy a remélt sikerek és szurkolók miatt. Mi ezekkel innen kívülről nem vagyunk tisztába, így szerintem nem lehet a teljes igazságot kimondani.
Egyébként szerintem mind a 2 tényező szerepet játszott. Nyilván tisztában volt vele, hogy jó kis summát kap, de én biztos vagyok benne, hogy Ő szerette volna még ezt a csapatot segíteni. Hát, ez lett belőle...
Argentin guy
Barça B
Kapcsolat:

2007.07.11. 14:27:24

most hogy így mondod....igazad van...de akkor is...miért pont a Madridhoz????????? :x :x :x :x :x :x
"Nem lehet abból élni, aki voltál, hanem abból kell, aki vagy. Ha valaki nincs jó állapotban és ennek ellenére játszik, az edző hibát követ el"

„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"

Forca Barca!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.11. 14:25:26

barca99 írta: greckivel meg annyiben nem értek egyet, hogy ez fityisz Txikiéknek. Miért? Pénzt ígyse-úgyse kapunk érte. Nekik meg sztem olyan mindegy, hogy ezek után hova megy.
Nem a pénz miatt. Már korábban (még az ominózus nyilatkozata előtt) leírtam, hogy én abszolút megérteném Saviolát, ha a Madridhoz igazolna. A hűségbizonyítványa után persze ez némiképpen módosul, de még így sem hordom el mindennek...

Szerintem igenis úgy bántak vele, mint a gyerekek a(z egykoron) kedvenc játékukkal... egészen addig, ameddig szép, új, látványos, el lehet dicsekedni vele (rúgja a gólokat, befogja a pofáját, stb), addig létezni sem akar nélküle, de miután kihozzák a v2.0-át, akkor semmibe sem veszik. Ne értsetek félre, tudom, hogy ez a foci velejárója, mindig az előrelépést kell keresni, vagyis abszolút jogosnak tartom, hogy Eto'o játszik és nem a Rabbit... DE, hogy átverik (Laporta megígérte, hogy visszamehet a monacói egy év után), aztán újra eltolják maguktól, majd elviseli a megaláztatást, és JÓL, EREDMÉNYESEN játszik, pedig nála sokkal gyengébb képességű játékosok rendszeresen több szerepet kapnak, majd kiszúrják a szemét valami szaros szerződéssel. Majd utána takaróznak azzal, hogy mi már évek óta mondjuk, hogy nem kellesz. Nekem ettől sokkal inkább van hányingerem, mint attól, hogy máshogyan cselekszik, mint amit beígért (?). Nem kellene messzire mennie senkinek, hogy ilyennel találkozzon az életben...
Argentin guy
Barça B
Kapcsolat:

2007.07.11. 14:22:28

igazából megérdemlik.......ha ilyen köcsögök, hogy a legnagyobb riválishoz szerződnek.....

Forca Barca!!!!
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.07.11. 14:18:37

http://www.youtube.com/watch?v=VU9FJC6_gcc

Luis Enrique

http://www.youtube.com/watch?v=99huXAqiUoY

Figo

nem tették ki az ablakba... Saviola sem számíthat a Camp nouban tapsviharra...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Argentin guy
Barça B
Kapcsolat:

2007.07.11. 14:13:18

Puyol nélül kíváncsi vagyon az első fordulókra...szerintem a legalapabb ember....nélküle nincs Barca....

Forca Barca!!!!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.11. 14:12:11

Nem lesz rossz a védelem, de a miénk jobb! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Lezárt