Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ne is haragúdj, de többen leírták, hogy nem az a baj, hogy elmegy, hanem az ahová!!Gauchomester írta:Szerintem az tegye fel a kezét, aki egész életén át egy munkahelyen dolgozik....Na kérem a jelentkezőket. Ráadásul egy olyan munkahelyen, ahol nem számítanak rá, nincs sikerélménye....A játékosok számára egy-egy klub egy-egy munkahely, így nem lehet őket megszólni azért, mert munkahelyet váltanak...Azt hiszem a fórumozók közül is igen sokan vannak, akik nem egy munkahelyen tengették eddigi pályájukat....Na ugye, hát már csak ezért sem kell cseszegetni Javiert!!!
Azért Eto'o fényévekkel jobb, más kategória. Henry is.bati1989 írta:Szerintem egy rossz szava sem lehet senkinek Saviolára!!Azt várta h meghosszabítsák a szerződését!Csak várta csak várt de csak nem történt meg!50 szer jobb mint Gudjonshen és van olyan is mint Eto'o!!Egyedül Henry jobb nála!Én nem tudok rá haragudni!Ezt Laporta meg Riijkard szúrta el..Meg kellet volna hosszabítani a szerződését!
Nem ilyenre számítottam de nagyon állat...Gauchomester írta:A fanatikus katalán szurkolók is értetlenül nézik, ahogy egykori kedvencük az ősi riválishoz igazol. Írja a sport.es Sokan gyűlölik ezért, ám nagy megdöbbenésre néhány vérems szurkoló még dalt is írt Javierhez.
![]()
![]()
![]()
http://rapidshare.com/files/42269975/Saviol___.mp3.html
Jaj dehogynemSlither írta:Nem Milito?Guardiola írta: Jo csatar de soha nem volt a legjobb a Barcaban emellett fizetess es transzferrel egyutt majdnem annyiba kerult mint a most igazolt 3 jatekos meg Motta is ha jon 18 korul szoval nagyon sokba.