Gauchomester írta:Szerintem az tegye fel a kezét, aki egész életén át egy munkahelyen dolgozik....Na kérem a jelentkezőket. Ráadásul egy olyan munkahelyen, ahol nem számítanak rá, nincs sikerélménye....A játékosok számára egy-egy klub egy-egy munkahely, így nem lehet őket megszólni azért, mert munkahelyet váltanak...Azt hiszem a fórumozók közül is igen sokan vannak, akik nem egy munkahelyen tengették eddigi pályájukat....Na ugye, hát már csak ezért sem kell cseszegetni Javiert!!!
Már ne is haragúdj, de többen leírták, hogy nem az a baj, hogy elmegy, hanem az ahová!!
Én is nagyon szerettem, sőt már akkor a kedvencem volt mikor még a Riverben nyomta, de ez nem szép dolog és elsősorban a nyilatkozata miatt!!
Biztos, hogy benne van a dologban, hogy csakazértis, meg ezt nektek, de nem hiszem, hogy Laportáékat ez különösebben izgatja, inkább csak a szurkolóknak fáj, pedig ők soha nem fordultak el tőle!
Nem lehet összehasonlítani ezt a hasonló esetekkel:
- Figo úgy igazolt el - CSAK a pénz miatt -, hogy itt ünnepelt sztár volt - ez az igazi árulás!!
- Eto'ot ugyan a reál hozta át afrikából, de utána kb azonnal kölcsönadta, vagy nem játszatta - szóval nem alakult ki kötődés a klúb és a játékos között - teljesen normális, hogy hozzánk igazolt
- Luis Enrique esetére nem igazán emlékszem, ő úgy tudom összeveszett a maridiakkal a kevés játéklehetőség miatt és bosszúból jött át hozzánk
- Saviola kevés játéklehetőség(Figoval ellentétben), de 'kötődés' a klúbbal és a szurkolókkal, szóval ez is árulás
- Celades pedig több más klúbban is játszott a 2 között szóval az se számít
Végezetül egy 0-5-ös árulási rangsor:
Figo 5
Saviola 3,5
Luis Enrique 2
Eto'o 0,5
Celades 0