Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert te honnan írsz? Egyébként jó kis meccs lesz, érdemes nézni, remélem felébreszt az óra.noname írta:Ozsi magyarországi, én nem.
Azon mit nem értesz meg,h NÁLUK 1 órával később vanÁdám02 írta:Most vagy én értem félre vagy tiA sport klubb 2:30-tól adja a meccset és 2:15-től meg a studióba megy a közvetítés!
Én romániai vagyok-egy óra időeltolódásÁdám02 írta:Most vagy én értem félre vagy tiA sport klubb 2:30-tól adja a meccset és 2:15-től meg a studióba megy a közvetítés!
Náluk egy órával később vanÁdám02 írta:Nem már 2:30 kor megy a meccs és gondolom 2-től van közvetítés!noname írta:Kösz. 2:30, az itt 3:30, ebből se lesz meccsnézés
Van egy másik szavazás ott a magyarok az elsők...Gauchomester írta:A World Soccernél az 1970-es VB-t nyerő brazil válogatott minden idők legjobb csapata, második helyen az 1953-as magyar válogatott, az Aranycsapat áll. A legszebb gól Maradona 1986-os gólja anglia ellen. NS
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146519
Igen, én is nézegetem néha. Vagy ha nem láttam, akkor haver mindíg elmondja az elemzést, ő mind1iket megnézivarga tamás írta:Az U20-as VB-t figyelemmel kíséritek? Én az eurosporton szoktam meccseket nézni, jó kis mérkőzések vannak. Mexikó válogatottját egyszer láttam, dos Santos nagyon jól nyomja. Jó esélye van arra, hogy ő legyen a torna legjobb játékosa. 2005-ben Messi volt, most meg dos Santos lenne - nagyon király lenne.Argentína a lengyelekkel játszik a nyolcaddöntőben, és ha nyernek a negyeddöntőben jön nekik Mexikó. Csakúgy mint a Copán. Nem tudják elkerülni egymást itt se, ott se.