Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy utolsó, szavahihetetlen gazember figo, akit tényleg csak a pénz érdekel. Guszustalan módon nyugtatgatta a katalán szurkolókat, mikor felröppent, hogy ha perez nyeri a választást, viszi őt madridba. MÉG AZ IGAZOLÁSA ELŐTTI NAPON IS HAZUDOZOTT a féreg!Gauchomester írta:Akkor nekünk miért kellett disznófejjel, s hasonló dolgokkal megdobálnunk Luis-t? Azért szerintem ez az egyik legnagyobb szégyenen volt a Barcának....egy olyan játékost megalázni, aki éveken át sokat tett azért, hogy szórakoztassa a szurkolókat.
Természetesen én sem mondtam hogy valaki attól kisebb a szememben hogy nem mond ilyeneket...varga tamás írta:Kedves Mihu!
Én igazi Barca-szurkolónak érzem magam, még akkoris ha szerinted Saviola döntése elfogadhatatlan. Én elfogadom, haragudni nem tudok Rá, jó erőt és egészséget kívánok neki, és a válogatottal sok sikert. De! Ettől még nem érzem magamat kevesebbnek, kisebb szurkolónak ezoknál, akik most tücsköt-bogarat kiabálnak rá. Lehet, h mondta azt a mondatot, lehet, h csak a szájába adták - nem tudom. De, nemcsak ő tehet erről az átigazolásról, hanem a vezetőség és az edzők is vastagon benne vannak. Mert az a szőke veszedelem több bizalmat kapott, mint az argentin sztár, aki kevesebb játéklehetőség mellett sokkal többet rakott le a csapt asztalára, mint az izlandi "labdazsonglőr". Én nem hibáztatom, és nem is haragszom Rá: akit szeret az ember, arra nem tud haragudni. Márpedig én szeretm Saviolát, és drukkolok a válogatottbeli sikereiért. Tegye ezt velem együtt minden jóérzésű barca-drukker.
És, kérlek benneteket: fejezzétek be a Nyúl gyalázását! Nem méltó hozzánk!
Forca Barca! TALUNYA, TRIOMPANT!
1, azért nem utáljuk mert ők ne a legeslegeslegnagyobb riválisunkhoz igazoltak hanem más "semleges" csapatba.Gauchomester írta:Látod pont erről beszéltem Miki. És cak egy kérdés: Figo és Saviola eligazolt Madridba. És bármennyire is fura, de képzeljétek, már több száz játékos igazolt el Barcelonábaol valahova máshova. Azokat miért nem utáljátok? És Luis Enrique? Ő is pont a riválistól jött, mégsem volt hangos a sajtó attól, hogy Madridban gyűlölik. Akkor nekünk miért kellett disznófejjel, s hasonló dolgokkal megdobálnunk Luis-t? Azért szerintem ez az egyik legnagyobb szégyenen volt a Barcának....egy olyan játékost megalázni, aki éveken át sokat tett azért, hogy szórakoztassa a szurkolókat.
nem azért írtam, mert egy kiesőhöz zavarnám, hanem a nagyságrend miatt. a mallorca nem egy gazdag klub, ennek ellenére ajánlottak neki ennyit. úgy gondolom, h a többieknél még kevésbé lett volna gondja azzal, h mi kerüljön az uzsitasiba.Gauchomester írta:Azért ne várjuk már el tőle, hogy a kiesés elkerüléséért harcoljon. Az ő helyében senki sem fogadta volna el pl a mallorca ajánlatát, azért nem hüly.eBoixos írta: a mallorca pl. csak az aláírásáért fizetett volna neki 4 milkót, plusz évente 2-2 milliót, három évig, és ez nem a leggazdagabb brigád azok közül, akik keresték.
Azért ne várjuk már el tőle, hogy a kiesés elkerüléséért harcoljon. Az ő helyében senki sem fogadta volna el pl a mallorca ajánlatát, azért nem hüly.eBoixos írta: a mallorca pl. csak az aláírásáért fizetett volna neki 4 milkót, plusz évente 2-2 milliót, három évig, és ez nem a leggazdagabb brigád azok közül, akik keresték.
Xavi mondta, nem írta:„Képesnek látom Saviolát, hogy a Madridba igazoljon, ahogy bárki mást is " - ismerte be a katalán középpályás újságírói kérdésre, de ehhez ugyanakkor hozzátette, hogy „mint egy barátot, mint egy culét", nem örülne, ha fehér mezben látná jövőre. Xavi egy nemrégiben adott interjújában egyébiránt érintette ezt a kérdést saját maga kapcsán, mikor lehetetlennek minősítette, hogy valaha is a Madrid futballistája legyen. Xavi mindemellett nem róná meg az egyik legjobb barátját, ha végül így tenne, mert mint mondta: „Ő profi futballista, még fiatal, előtte a jövő, s a legjobb megoldást kell keresnie maga számára" - tanúsított megértést a Barca harmadik számú csapatkapitánya...
Hát félig meddig igaz mert madridba se fog sok lehetőséget kapni többet mint itt mert az itteni játéklehetőséget nem nehéz túlszárnyalniGauchomester írta:Jajj, nem kell ez a fikázás. Profi játékos, nem kapott elég lehetőséget a csapatnál, pedig jó játékos, eligazolt, hogy játszasson valahol máshol. Ennyi.
![]()