JaRivaldo11 írta:Azért a támadósorunk összecsapása Pepe, meg Metzelder ellen...![]()
Bizakodhatunk.
Azért annyira nem rosz őRivaldo11 írta:Nem tudom mit látnak Pepében, de van egy olyan érzésem, hogy ebből mi jól fogunk kijönni.
Cannavaro a végée klasszis módon focizott.Jövőre sem lesz másképp.Megszokta a ligát. Woody rába*****ás volt......Samuel is belejött de eladták a marh*k a végére....remélem annyira válik be a blancoknál, mint Woodgate, Canna és Samuel...
Pepe a tökéletes védő...Persze, csak kár, hogy még semmit nem tett le az asztalra, erre kiperkálnak érte 30at...Jó védő, de ennyi pénzért már klasszisokkal jobbat vesznek...Nah mind1, ez a Madrid...Vito írta:Pepe-t leigazolta a Madrid
'Pepe a tökéletes védő!'
remélem annyira válik be a blancoknál, mint Woodgate, Canna és Samuel...
Amúgy topfocin ez van fent.Aprieto írta:SAVIOLA A REAL MADRID JÁTÉKOSA
![]()
![]()
Szerintem is.Sharkinho írta:Akkor még bízz a csodákbanlionelmessi19 írta:De ez még nem jelenti, hogy a Madridé.![]()
Sztem már biztos a Madridé...
Az mindenhol kint van, h a Mesterúr biztosra mondta... EMD, Marca, Sport, ASantiimperialista írta:Akkor jó. Mondjuk a skysports.com-on rajta van, hogy Schuster is biztosra mondta Saviola érkezését. Ez egyre rosszabb...
Sehol.antiimperialista írta:Ezt hol írták?Aprieto írta:SAVIOLA A REAL MADRID JÁTÉKOSA
![]()
![]()