Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel a hozzászólásoddal már boldoggá tetted a napomat! Észre kell venni, hogy most akar és jól játszik...boggabor írta:Sziasztok megjottem sielesboles vegre dicserhetem Ronnit meg ha 11-gyest hibazott nem ertem mert nem Xavi rugja, de vegre hajt es neha mar szepen is jatszik es kevesett esik szep csak igy tovabb
En cigánykereket nem tok.Silvanus írta:Hát a Chelsea ellen, és majd a Real ellen idegenben lőjön ilyet!!! No akkor én magam is vetek vagy 200 cigánykereket!!!
Nem is volt az elmúlt hetekben. Mostanában nagyon jól játszik!! Ezt mindenkinek észre kéne venni...Boixos írta:tegnap a brazilok kicsit tanították a hongkongiakat. 1-7.... A tudósítások szerint a brazilok legjobbja Ronaldinho volt, aki ördöngős labdabűvölés után vette be Fan kapuját, bizonyítván, hogy nem érdemtelenül válaszotta meg a FIFA 2004 legjobb futballistájának.
szal akkor nincs olyan nagy baj a dinho formájával.![]()
tegnap a brazilok kicsit tanították a hongkongiakat. 1-7.... A tudósítások szerint a brazilok legjobbja Ronaldinho volt, aki ördöngős labdabűvölés után vette be Fan kapuját, bizonyítván, hogy nem érdemtelenül válaszotta meg a FIFA 2004 legjobb futballistájának.
Azért nem csak annyi volt! Postiga a Portoban se rosz, monnyuk angliában télleg nem ment naon neki. De még fiatal, és valamit azért tudnia kell, ha már válogatott. Na meg az a Panenkás tizi...Boixos írta:maraggyál már a helder postigával sej! volt egy gólja az angolok ellen az ebn, azonkívűl sehol semmi.LG írta:Tobbekoszt emiatt is látnám nálunk szívesen Helder Postigát.
maraggyál már a helder postigával sej! volt egy gólja az angolok ellen az ebn, azonkívűl sehol semmi.LG írta:Tobbekoszt emiatt is látnám nálunk szívesen Helder Postigát.
Nem is az a baj hogy mindig o lovi csak tényleg ne ugyanoda loje. amire emlékszem mind a kapu jobb oldalára kozépre ment pl. real ellen. azt is majdnem elcspite a Casillas.nb.nb.nb írta:én ugy vok vele h nem mindig vele kéne lövetni a 11est,.....ugyis minig ugyanoda lövi.....mindig cserélgetni kéne...aki jobb passzban van
Hát nem mindig ugyanoda lovi..nb.nb.nb írta:én ugy vok vele h nem mindig vele kéne lövetni a 11est,.....ugyis minig ugyanoda lövi.....mindig cserélgetni kéne...aki jobb passzban van