Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valahogy csak el kell költeni azt a 110 millát.Most jön Robben vagy 30-35-ért.lionelmessi19 írta:Most olvasom csak, 30 milla Pepéért?![]()
Calderon papának elgurult a gyógyszere.
Beteges.
Nem volt az mert jó hogy ki lett hagyva most meg ugyis jön Dos Santos!ENNYI!Reyes és Raulű írta:a barca 3 csatára messi, eto, ronaldinho!
ronaldinho kidőlt (eltiltás) bekerül gudjoshen és akkor kifog beállni csereként ha gól kell?
szerintem akkor ki hagyni saviolát luxus volt de mind1
Kiderült, hogy egy hazug ember. Tehát lehet, volt olyan dolga, ami miatt mellőzték... csak nem tudott róla a publikum. Még jobb is, hogy nem búcsúzott el.Reyes és Raulű írta:De ha rijkaard az uccsó meccsén nem adja meg neki a lehetőséget h elbucsozon a szurkolóktól meg az espanyol elleni meccsen még a keretből is kihagyta az már szemétség tőle
Maradjunk annyiban, hogy ha nekünk sincs semmi fogalmunk az egész ügy hátteréről, akkor neked meg aztán pláne nincs.Reyes és Raulű írta:nem szemétkedni jöttem!
és nem [auto_cenzúra] saviola miatt!
De ha rijkaard az uccsó meccsén nem adja meg neki a lehetőséget h elbucsozon a szurkolóktól meg az espanyol elleni meccsen még a keretből is kihagyta az már szemétség tőle
Ja.......noname írta: Szerk:sasi 1, semmi bajom nem lett volna vele ha simán elmegy a Realba, de a nyilatkozata után ennél undorítóbb dolgot nem is csináéhatott volna.
Slither írta:Mondtam, hogy vmi nem stimmel vele. Ezek szerint nem véletlenül hanyagolták a Barcában...
Asszem meglett neki mondva, hogy nem számítanak rá. Egyébként meg ő bszott ki a vezetőséggel, amikor ragaszkodott a magas fizujához.sasi1 írta:Én nem itélem el Saviolát.......... A vezetőségünk ki**szott vele, szivatták.
Pedig azt fogja mondani, de akkor legalább tudom h annál mélyebbre nem süllyedhet.Elárulni többszázezer szurkolót a pénzért és a bosszúért...barca99 írta:Nagyon várom már a bemutatását, meg az sajtótájékoztatót. Mert ha azt mondja, hogy a Real az álmai csapata, mindig itt akart játszani, akkor remélem vki pofánköpi ezt a kecseget.
Én nem itélem el Saviolát.......... A vezetőségünk ki**szott vele, szivatták.noname írta:Ha igaz, akkor remélem Saviola egyetlen meccset se játszik és ott teszi tönkre a karrierjét.barca99 írta:13:50 - !!! BERND SCHUSTER MEGERŐSÍTETTE JAVIER SAVIOLA ÉRKEZÉSÉT !!!
K. A.-t!![]()
![]()
Mostmár örülök h megszabadultunk tőle, egy hazudós árulónak nics helye a Barcában.Megmondta h nem árul el minket, mégis.Az én szememben Figo szintjére süllyedt.Gratulálok.
![]()
![]()
Ha igaz, akkor remélem Saviola egyetlen meccset se játszik és ott teszi tönkre a karrierjét.barca99 írta:13:50 - !!! BERND SCHUSTER MEGERŐSÍTETTE JAVIER SAVIOLA ÉRKEZÉSÉT !!!
K. A.-t!
Azt nyilatkozta, hogy minden csapatnak pártoló tagja, ahol játszott.....