Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csaknem! De sztem nem is jönne mert egy pézéhes ...... . Nem érdemes 5 millios évi fiezetést adni érte+ 18 milliot, annyit nem ér.Hát most igen tele vagytok védőkkel és most akkor még akarjátok Chivut?
Hát most igen tele vagytok védőkkel és most akkor még akarjátok Chivut?Real Madrid C.F. írta:Bocsi mindenkitől de elirtam nem 25 hanem 20 millio.
Amugy Metzelder sztem csak Helguera helyett jön csereként! De ha télleg olyan jo mint ahogy mondják, akkor lehet majd rotálni Cannát, Metzeldert és Pepét. Ramos meg sztem szélen fog jáccani sajnos, nekem Cicinho játéka jobban tetszik ott dehát ez van!
Pepe+Canna ide vagy oda, Ramos most messze a legjobb védőtök sztem.Ha kiteszitek szélre, akkor nem erősödni, hanem gyengülni fog a védelmetek, nem is kicsit.A legjobb összeállításban ez lenne a védelmetek:Cicinho-Ramos-Canna(Pepe)-MarceloReal Madrid C.F. írta:Bocsi mindenkitől de elirtam nem 25 hanem 20 millio.
Amugy Metzelder sztem csak Helguera helyett jön csereként! De ha télleg olyan jo mint ahogy mondják, akkor lehet majd rotálni Cannát, Metzeldert és Pepét. Ramos meg sztem szélen fog jáccani sajnos, nekem Cicinho játéka jobban tetszik ott dehát ez van!
Aha, értem...Real Madrid C.F. írta:Énis soknak tartom érte az árát, de Milito se fog hozzátok menni 25 alatt menni hozzátok.
Hát ha minden igaz ma mutatják be, szal sanszos h már aláírt.noname írta:Most jut eszembe h még Metzelder se írt még alá semmit.De jót röhögnék ha azt mondaná h ő bizony nem padot koptatni jött és szépen elmegy.![]()
![]()