Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Subinho írta: - Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni!
Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
- Ön is teljesen jól tudja, hogy soha nem mondtam ilyet.
Jajj istenem, ez hatalmas.barca0417 írta:sztem is erősebbb a keret, de sok függ majd a hozzáállástól, Ronaldinho formájától is, a sérülésektől(meg OleguertőlvaLe5 írta: Még sokkal többel erősebbek vagyunk![]()
![]()
)
Még sokkal többel erősebbek vagyunknoname írta:Nagyon remélem h elkerülnek a sérülések, de ha mégis, akkor most legalább 2 csatárt tudunk pótolni, tavaly meg egyet se.Ennyivel mindenképp erősebbek vagyunk.
Igen, de lehet hogy idén lesérül messi és roni egyszerre , akkor nem nyerünk mecset ám.:Snoname írta:Nem volt valami jó a balbekk és az volt az egyik nagy probléma. A másik nagy gond a sérülésekkel volt tavaly, de most h itt van Henry, még ha neadjisten kidől a tridentéből valaki, még akkor se lesz gond.És még ott van Dos Santos is.Amire abszolút nem lehetett számítani, az Edmilka katasztrófális teljesítménye.
Tavaji szezon előtt hol láttál gyenge pontot? Én sehol...noname írta:A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ez a csapat nagyon sokra lehet képes.
a tavalyira is ezt mondtuk...noname írta:A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ez a csapat nagyon sokra lehet képes.
A BL-ben is komolyak az esélyeink, ezenkívül nagyon erősek a cseerecsatárok, a Király kupa is meglehet.Az utóbbi évekből ez a legjobb keretünk, egyszerűen nincs gyenge pont.varga tamás írta:Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.
Tamás, kihagytad Dos Santost!varga tamás írta:
Csatár, támadó szekció: Eto'o, Messi, Henry, R10, Guddy, Krkics (remélem felhozzák).
Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.
sztem is jó ez a keret, sőt.....de sztem Oleguer nagyon kilóg belőle, helyette szívesen látnám Olmot, vagy Piquét.varga tamás írta:Azért belegondoltam a következő évi keretünkbe, és igencsak erősnek néz ki.
Kapus: VV, Jorquera, Rubén;
Védelem: Belletti, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Thuram, Oleguer, Gabi Milito (ha jön);
Középpálya: Yaya Touré, Xavi, Deco, Iniesta, Edmilson, dos Santos, Márquez (itt is bevethető vkp-ként);
Csatár, támadó szekció: Eto'o, Messi, Henry, R10, Guddy, Krkics (remélem felhozzák).
Nem rossz, be kell húzni jövőre a La Ligát.
Hát, remélem, én is jobban örülnék, ha érzetnénk vele, hogy ő is csak egy játékos. Ettől függetlenül én még mindíg úgy érzem, hogy ő szent és sérthetetlenFCB_gábor írta:eddig valóban így volt, de ezidáig nem is volt aki beállhatott volna a helyéreZozzy 5 írta:Ronnie lehet akármilyen formában, ő akkor is kezd
most már van
Szerintem akkor nem nagyon játszana Henry mert Ronaldinho nagyon jó lesz kövi idényben!Bagossy1 írta:Szerintem néha Ronaldinho helyére kéne berakni Henryt. (Amikor Ronaldinho nincs formában)