Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, de az én szüleimnek nem kell bemutatkoznod, engem elengednekZozzy 5 írta:Egyébként Anti, az megoldható lenne, hogy még indulás előtt valamikor megmutatnálak a szüleimnek, meg te is bemutatkoznál ahogy én is? Így talán elengednének. Meg elmondod, hogy nyugodtan engedjenek el mert nem lesz semmi gond, lesz felnőtt is, stb.
Szerintem elég értehtő volt...Sharkinho írta:Hát de ha ezt írtad....Zozzy 5 írta:PontosanHogy nektek mennyi eszetek van...Hogy is juthatott eszembe elmenni, mikor még nem is ismerem a szüleim...
![]()
![]()
![]()
antiimperialista írta:Neki nem lesz baja, veled ellentétbenSharkinho írta:Azt értem, de ha a szüleid meglátnák anti fejét, akkor biztos, hogy nem engednének el
Neki nem lesz baja, veled ellentétbenSharkinho írta:Azt értem, de ha a szüleid meglátnák anti fejét, akkor biztos, hogy nem engednének el
Hát vagy tényleg [auto_cenzúra] memóriám van, vagy nem figyeltem, mert abszolút nem emléxek...Ozsiné írta:Te mit panaszkodsz???Hiszen láttál Ozsi msn-jén
vagy úgylátszik elég "jó" a memóriád!
![]()
Te mit panaszkodsz???Sharkinho írta:Még Neked sincs képedOzsiné írta:Nicsak kibeszél, akinek még sem képe, sem portréja nincs a fórumon... Biztos magadból indulsz ki![]()
![]()
Nicsak kibeszél, akinek még sem képe, sem portréja nincs a fórumon... Biztos magadból indulsz kiSlither írta: Hát akkor a te fejed láttán a PC-t is eladnák!![]()
![]()
Jó,de ha pl Gém fejét (könnyű,most nincs ittSharkinho írta:Azt értem, de ha a szüleid meglátnák anti fejét, akkor biztos, hogy nem engednének elZozzy 5 írta:Hát, eddig úgy van, hogy ő vinne fel, szval vele lenne a legésszerűbb
Még mondani sem kell, elégha adsz nekik valahogy fél doboz altatót, ami arra épp elég h észrevétlenül haza is érj!!!Zozzy 5 írta: de ezt neki mondhatom...